İzmir de burun estetiği olanlar bakabilir mi?

yamochka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
222
194
33
Merhaba hanımlar burun ameliyatı olmayı düşünüyorum . Tavsiye edebileceğiniz veya x kişisine burnumu yaptırdım memnun kaldım diyebileceğiniz doktor var mı?🤗 Malûm bir kere olacağı için sorup soruşturmak lazım deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.♥️

Ben İzmir'de olmuştum memnun kalmadım, dileyene özel mesajdan isim verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Murat Melih Can'a ameliyat oldum 18 Ocak 2020'de. 1 seneyi geçti yani. sonucumdan çok memnunum. Konumda eski halimden itibaren, 1 yıllık sürecim var fotoğraflı olarak, bakabilirsin istersen.

Murat Melih Can'a ameliyat oldum 18 Ocak 2020'de. 1 seneyi geçti yani. sonucumdan çok memnunum. Konumda eski halimden itibaren, 1 yıllık sürecim var fotoğraflı olarak, bakabilirsin istersen.

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım bahsettiğiniz doktor

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım bahsettiğiniz doktor
Yok hastaneyebağlı değil kendi muayenehanesi vardı ben olduğumda şimdi bilemem tabi. Üstteki yorumumda link paylaşmıştım ordan bakabilirsin

Tabii atarsanız bakmak isterim :) ekol Hastanesindeydi sanırım

Yok hastaneyebağlı değil kendi muayenehanesi vardı ben olduğumda şimdi bilemem tabi. Üstteki yorumumda link paylaşmıştım ordan bakabilirsin
Burnunuz yüzünüze o kadar güzel bi hava katmış ki 🥰

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X