Çocuk Hastalıkları izmir de çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mulatka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
27
13
3
35
arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var. izmir balçova semtinde ilgili her sorumu cevaplayan güleryüzlü bebeğime nazik davranan çocuk doktoru arıyorum. 9 eylül hastanesi dahil nerde olursa olsun tavsiyelerinizi bekliyorum. önceden teşekkürler

arkadaşlar yine yardımınıza ihtiyacım var. izmir balçova semtinde ilgili her sorumu cevaplayan güleryüzlü bebeğime nazik davranan çocuk doktoru arıyorum. 9 eylül hastanesi dahil nerde olursa olsun tavsiyelerinizi bekliyorum. önceden teşekkürler

Valla etraftan duyduğum herkesin memnun olduğu bir çocuk doktoru var ama size çok uzak. Çiğli de.

Valla etraftan duyduğum herkesin memnun olduğu bir çocuk doktoru var ama size çok uzak. Çiğli de.
Evet cigli cok uzak balcovada bir muayinehaneye gidiyoruz ama hic memnun degilim. 9 eylul diyorlar ama kafam karisti neapsam bilemiyorum

Evet cigli cok uzak balcovada bir muayinehaneye gidiyoruz ama hic memnun degilim. 9 eylul diyorlar ama kafam karisti neapsam bilemiyorum

Valla o tarafla çok alakam yok. Bemim çocukken gittiğim bir doktor vardı ama geçen sene emekli oldu, elini eteğini çekti. O da alsancaktaydı gerçi. Alsancak tarafında olur mu, bir sorayım çevreye.

Balçova ilke polikliniği var,birkaç defa gittik,ilgili,nazik ve sevecen bir beye benziyor,sorularınızıda yanıtlar,isterseniz bir görüşün adı aklımda değil ama zaten tek bir doktor var,memnun kalırsanız devam edersiniz...

Aynı soruyla bende ilgileniyorum. Benimde dr um alsancakta ama hiç memnun değilim. Bebeğim 2 aylık ve özellikle en başında beri kabız vs olmamasına rağmen kakasını yapmakta çok zorlanıyor, sürekli ıkınıyor çığlıklar atarak ağlıyor ve günde 7,8 kez kaka yaptığı için bu sıkıntılı hali hiö bitmiyor. Birde son bir kaç gündür de yeşil renkte yapıyor kakasını. Bizim ilk ay götürdüğünüz dr a söylediğimde sadece normal bunlar dedi geçti. Sinir oldum. Normal olmayan birşeyler var bence. Mikrobik bir durum olabileceğini düşünüyorum. Adam akıllı ilgilenen bir dr ile görüşmek istiyorum Bize de dokuz eylül dediler, hem genel muayene sonrası gerekli tahlillerin yapılabileceği vs hatta özel branş drları da varmış ama hangisine gitmeli bilmiyorum ve tel ile bilgi aldığımda önce genel çocuk dr görsün dediler. Ama sıra alınamıyor, orda da sıra bekleme olayını yaşatmak istemiyorum bebeğime o kalabalığın içinde. Nasıl olacak hiç bilemiyorum.

Back
X