Çocuk Hastalıkları İzmir de çocuk doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cornella

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
9.922
3.088
373
Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere benim derdim doktor.
Izmir de Bebegimi götürebilecek iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum kızlar.
Çocuğun yüzüne bakıp yada bir sırtını dinleyip neyi olduğunu bile söylemeyen doktorlardan bıktım. Koskoca şehir dersiniz ama iş doktor bulmaya gelince el kol bağlı.
Memnun KaldığınıZ doktorları paylaşırsanız sevinirim.
Umarım konum taşınmaz.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki inanın oğlum 1 yaşına kadar bende bu çileyi çektim. Özel doktorada götürdüm paramla ezik oldum, hastaneyede götürdüm ama hiç memnun kalmadım. Çocuğu karşıdan muayene edip gönderiyorlardı. Oğlum şuanda 28 aylık yaklaşık 13 aylıktan beri götürdüğüm doktorumdan son derece memnunum. Karşıyakada özel bir hastanede çalışıyor kendisi. İnanın doktorun yanından 20 dk'dan önce çıkmıyoruz. Çok iyi muayene ediyor ve en önemlisi çocuğuma çok iyi yaklaşıyor. Bizi çok iyi dinliyor kafamızdaki bütün soruları cevaplarını alıpta yanından ayrılıyoruz. En ufak birşey kendisine telefondan ya da mail yoluyla yaşıyoruz. Şimdiye kadar geri dönmediği hiç olmadı. Reklam olur belki diye hastane adı vermiyorum isterseniz özelden adını atabilirim.

üçyolda Ertan Kayseriliyi araştırın, izmirdeki akrabalarımın hepsi çocuklarını ona götürüyorlar, ilaç meraklısı olmayan, bilgili, deneyimli bir dr.

Evet çok memnun olurum eğer hastane ve doktorun adını yazarsaniz

Şimdi kontrolden geldik.4. Ay kontrolü vardı. Boy kilo vücut dinleme tmm hadi güle güle. Ya bir sor elini ağına götürüyor mu vs vs. Gelişimini takip etmiyor. Umarım iyi bir doktora denk geliriz. Bu konu bir çok kişinin sorunu.

Karşıyaka da Yılmaz Bay.Çok memnunuz, 40 yıllık doktor ve işini gerçekten severek yapan asla paragöz olmayan biri.

Devlet hastanesine gidecekseniz kesinlikle behçet uz daki Meryem Şeniz Yüksel tercih etmeyin. Bebeğe eşya gibi davraniyor savuruyor dikkatsizce. Yatırdığı yere herhangi birşey sermiyor pis pis bütün cocuklar aynı yere yatip kalkiyor,bogazina baktigi cubuk sifir degil.Bebegimin bezi altındayken üst taraftan acip kontrol ederken odanın herhangi bi yerine çiş damlar die bebeğin bacaklarını yukarı kaldırttı bebeğimin üstüne göbeğine kıyafetleri heryerine geldi cisi, yanımizda extra kıyafeti kalmadığı için ıslak ıslak kaldı kaç saat. Altını degistirttikten sonra bezini odasındaki kocaman evsel atık yazan hastalar için olan çöpe attığımizda ise bizi azarlayip zorla içinden ellerimizle çıkarttırdı. Bebegin bu pislikte ve kötü muamelede hasta oldu. Bidaha asla bu kadına götürmem bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…