Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen orayamı gidiyorsun :)Ege doğum evi![]()
Benim doktorum Çınarlı da yaptırıyormuş sanırım Can'ım , henüz doğuma yaklaşmadığımız için konuşmadık .. Ben de araştırmadım açıkcası , eğer fiyat farkı uçurum değilse ve mümkünse kent hastanesi de düşünebilirimpeki şuan hangi hastaneye gidiyosun canım ben özel hastane istiyorum şuan hayat hastanesine kontrollere gidiyorum kararsızım ..
Fiyat uçmuş kent hastanesi canım .. gerçekten öyle böyle degilBenim doktorum Çınarlı da yaptırıyormuş sanırım Can'ım , henüz doğuma yaklaşmadığımız için konuşmadık .. Ben de araştırmadım açıkcası , eğer fiyat farkı uçurum değilse ve mümkünse kent hastanesi de düşünebilirim
Ne kadar ?Fiyat uçmuş kent hastanesi canım .. gerçekten öyle böyle degil![]()
Memnun kalmışmıydı peki Can'ım ? Ya çınar hastanesinde yapan arkadaşımda doktor ve hastane masrafları toplam 5 bini buldu dedi.. Çok pahalı ama benim hamilelik biraz sıkıntılı geçtiğinden devlet düşünmeye de korkuyorumcanım 3000 tl - 4000 tl civarı oraya giden bir arkadaşım söyledi ...
Çınar Hastanesi cok ıyıMerhaba kızlarr izmirde yaşıyorum fakat hangi hastanede doğum yapsam bir türlü karar veremiyorummm izmirde dogum yapanlar ve yapacaklar yardımcı olabilirmii
Merhaba... Bu senenin doğum ücretini biliyor musunuz??ben ilk doğumumu geçen yıl nisanda medical parkta yaptım. doktorum vedat bey ve de gece 11 buçukta normal doğum yaptım. yine vedat beye gidiyorum çok memnunum
Ben medikal tupbbebekte süleyman beye gidiyorum cinsiyetini öğrendin mihyr bilmiyorum. fiyat değişiyor medicalde malesef. hamileliğim boyunca 3 kez fiyat verdiler. bu seferki hamileliğimde fiyat almadım daha