İzmir de doğum yapılacak hastane :)

damlazyvl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
90
88
3
31
Merhaba kızlarr izmirde yaşıyorum fakat hangi hastanede doğum yapsam bir türlü karar veremiyorummm izmirde dogum yapanlar ve yapacaklar yardımcı olabilirmii

Canım benim ben ilk doğumu ege doğum evinde yaptım. Herkes tercih etmiyor, özel hastane olmadığı için... ama ben çok memnun kaldım. Özel hastaneye gitseydim beni sezeryana alırlardı. Orda uğraştılar normal doğum yaptırdılar. Tabi bende çok çektim ama sonuç mükemmeldi.

peki şuan hangi hastaneye gidiyosun canım ben özel hastane istiyorum şuan hayat hastanesine kontrollere gidiyorum kararsızım ..

peki şuan hangi hastaneye gidiyosun canım ben özel hastane istiyorum şuan hayat hastanesine kontrollere gidiyorum kararsızım ..
Benim doktorum Çınarlı da yaptırıyormuş sanırım Can'ım , henüz doğuma yaklaşmadığımız için konuşmadık .. Ben de araştırmadım açıkcası , eğer fiyat farkı uçurum değilse ve mümkünse kent hastanesi de düşünebilirim

Benim doktorum Çınarlı da yaptırıyormuş sanırım Can'ım , henüz doğuma yaklaşmadığımız için konuşmadık .. Ben de araştırmadım açıkcası , eğer fiyat farkı uçurum değilse ve mümkünse kent hastanesi de düşünebilirim
Fiyat uçmuş kent hastanesi canım .. gerçekten öyle böyle degil :D

canım 3000 tl - 4000 tl civarı oraya giden bir arkadaşım söyledi ...
Memnun kalmışmıydı peki Can'ım ? Ya çınar hastanesinde yapan arkadaşımda doktor ve hastane masrafları toplam 5 bini buldu dedi.. Çok pahalı ama benim hamilelik biraz sıkıntılı geçtiğinden devlet düşünmeye de korkuyorum

valla canım ben hayat hastanesine gidiyorum şuan muayne 30 tl dogumda 900 falan galiba memnunum sadece bi kaç kişiden olumsuz bişeler duydum orda dogum yapan akrabam var 2 tane onlara sordum biz çok memnunduk diyolar herkes kafamı karıştırıyor .. hayata devam gibi :D

Egepol e 2011den Berk gıdıyorum 3.gebelıgım aynı hastane aynı Dr çok memnunum 2015 te 2. Dogumu yaptım şuan muayene 67 tl dogum ise Asagı yukarı 1700 1800 tl cıvarıdır dıye tahmın edıyorum ben özel sıgortadan bakıldığın ıcın fıyatına net soyleyemıyorum ama tavsıye edıyorum mUtlaka

Konuyu takipteyim.

Normal doguma tesvik eden bir hastane olmasini istiyorum. Simdiye kadar gazi hastanesi ve ozel gozde hastanelerine gittim kontrollere ama dogum kafami karistiyor benimde :eek:

Ben kenti aradım yilbasindan sonra fiyatlari degisiyormus. Normal 7bin sezeryan 6bin tl :D

ben ilk doğumumu geçen yıl nisanda medical parkta yaptım. doktorum vedat bey ve de gece 11 buçukta normal doğum yaptım. yine vedat beye gidiyorum çok memnunum

hyr bilmiyorum. fiyat değişiyor medicalde malesef. hamileliğim boyunca 3 kez fiyat verdiler. bu seferki hamileliğimde fiyat almadım daha

Back
X