Gelinlik Modelleri izmir de güzel gelinlik dikecek yer

nurseyda87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
260
0
46
İzmir
arkadaşlar yardım edin ya düğüne 2 ay kaldı daha halen karar veremedm çankaya kemeraltı civarı fiatı çok uçuk olmyn en fazla 1 milyara kadr düşünüorm diktiren varmı??

canım ben kemeraltında diktirdim uygundu herşey dahil 800 (iç çamaşırı bile var yeni incinin jartiyerli ) magazanın adı öğrenci pazarı ama oralarda uygun fiyat çok var benim gelinliğimde maskelinin gelinliği başlığı altında bak istersen

Merhaba valla aradığın fiyata kemeraltında şu zamanda bile çok zor ben yeni dolaştım prenses modeli istiyodum 1500 tl fiyat aldım en aşağıda sonra istediğim gibi olmayacağını düşündüm karşıyakada sistersda diktiriyorum ama pahalı tabi.
1500 gibi veririm dersen melek modaya git derim modelleri dikişi güzel duruyordu.

Aslında tahsin kahyaoğlu....ama o fiyata diktirebilirmisin bilmiyorum ben 2008 de evlendim 2 milyara diktirmiştim. Madam burcu kampanya yapmış diye duydum geçen hafta

yadımcı olcak olan yokmuu????

canım ben bi gelinlik begenmiştim relaktive di sanırım 3500 tl dedıler ben de o kadar vermek ıstemedım gelınlıgıme sonra bı yer buldum mımar kemalettınde aynı gelınlıgı tum aksesuarı dahıl 1000 tl ye dıktırdım harıka oldu herkes soruo pek alısılmayan bı model oldugu ıcın herkez yerını fılan sordu :) sölemedim tabiii abiyeci die bi dukkandı can abi ilgileniyor aklında bısıy kalmasın dıe acayıp tıtızlenıo su tahsın kahyaoglunun yenı actıgı dukkanın karsısında ıstersen numarasını fılan da verırım sana bı gıt gorus derım ben cok memnun kaldım

çok ii olur canım bende en fazla 1milyarlık olsn istiorm eğer özelden msj atabiliosn msj bekliorm cnm çok sevnrm cumartesi gidicem inş gider bakarm biz 3 yıl önce yengeme kemeraltnda biyerde diktrttk okadr kötü yapmşlardı ki anlatamam o yüzden şimdi çok korkuorm

duydum duydum :) dur heyecan yapma resım eklıyım ıstersen nasıl dıktıgını gor kartvızıt bılgılerını buraya versem sorun olur mu kı acaba ?

duydum duydum :) dur heyecan yapma resım eklıyım ıstersen nasıl dıktıgını gor kartvızıt bılgılerını buraya versem sorun olur mu kı acaba ?

cnm msjını aldm ama ben 100 ü doldrmadğm için msj atamıorm çok teşekrler cumartesi gidicem bakalm bu arada ben torbalıda otryrm:) ve nişanlım ödemişli:):) sankim sennde ödemişli olduğunu sezdimde:)

bu arada gelinliğini çok beğendm çok hoş olmş cumartesi otrfalarda dolaşıcm bakalm artk fiatta kimle anlaşırsk

evet cnm ödemişte oturuyoruz bız begenmene sevındım can abı senınle de ılgılenıcektır ama begenıp yaptırmak ıstedıgın modelı goturursen daha gusel olur dıe dusunuorum bırebır modelı uyguluyolar bız kanka olmustuk 3 haftada :) hadı yaptır gelınlıgını de ılk ben goreyım :)

madam burcuya bak istersen cnm ben baktım pek beğenmedim ama zevk meselesi tabi bir iki model vardı fena olmayan.

merhaba balıkçım.:79: ben de izmirdeyim.temmuzda sözüm nişanım var allahın izniyle de,istediğim gibi diktirebilsem diye düşünüyorum yardıma çok ihtiyacım var.ama gerçekten istediğin gibi diken mükemmel sonuç aldığın biyer sanırım.yeri tam olarak nerde tarif edersen çok sevinirim ben anlamadım da tam olarak

tatlım kusura bakma yenı gordum mımar kemalettınde abiyeci diye bir dükkan tahsin kahyaoglu yenı bır magaza actı onun tam karsısında ben cok memnun kaldım ılgılenmelerı herseyın ıcıme sınmesını saglamaları cok rahatlattı benı en azından bır fıkır edınırsın ellerındekı modellerı dııl de kendı sectıgın modelı danısırsan tam ıstedıgın sonucu alıyorsun sonra ufak tefek eklemeler fılan umarım yardımım dokunur cunku kıyafet cok mesakkatlı bı ıs hersey mukemmel olsun ıstıyo ınsan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…