Sivilceli Ciltler izmir de iyi bir cildiye doktor tavsiyesi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nejozg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
3
0
1
İzmir
Lütfen izmir de iyi bir cildiye doktoru tavsiye edermisiniz ? Yuzum de sivilceler mevcut ve lekeleri ile birlikte hala yüzümde yer aliyorlar. Sivilceler bir turlu gecmek bilmiyo hah tam gecti derken de kirmizi lekeleriyle yuzumde durmaya devam ediyorlar. Tavsiyesi olan varsa paylasabilir mi ?

Lütfen izmir de iyi bir cildiye doktoru tavsiye edermisiniz ? Yuzum de sivilceler mevcut ve lekeleri ile birlikte hala yüzümde yer aliyorlar. Sivilceler bir turlu gecmek bilmiyo hah tam gecti derken de kirmizi lekeleriyle yuzumde durmaya devam ediyorlar. Tavsiyesi olan varsa paylasabilir mi ?
benimde öyleydi sivilce sabunuyla acneylse aldım bide bapanten krem. 10 gün oldu kullanalı suratımdakı sivilce izleri s.noktalar gitti sadece bi kaç sivilcem kaldı

Selam
İzmirde Füsun Arda var ismet yorgancılar semt polikliniğinde. Çok iyi bir doktor şehir dısından bile gelenler oluyor cok dolu randevu sıkıntısı var biraz. Alabilirsen ne mutlu.
Ben şuanda buca seyfi demirsoy devlet hastanesinde saniye candan engin e gidiyorum. O da cok iyi bir dktor ben cok memnunum sivilce tedavisi için. Benim önerim bu iki isim :)

Back
X