İzmir de kadın doğum doktoru önerisi olan var mıııııııı???

Hobici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
25
7
35
Merhaba hanımlar 4-5 haftalık hamileyim ☺️ Ilk muayenemi Yeşilyurt devlet hastanesinde oldum ama şuan doktor arayışı içerisindeyim. Bana yardımcı olabilecek var mı?? Şimdiden tesekkürederimm

Biraz daha erken denk gelseydi eğer Ömer Südekan derdim ama Suphi toprağın adına duydum hatta eltim sezeryan sonrası normal doğumu yaptırdı

Bende Yeşilyurt Devlet Hastanesinde çalışıyorum ama tetkik usg haricinde doktora gitmiyorum . Doktorum Özel Tınaztepe 'de Aylin Barbaros Tavsiye ederim .

Bende Yeşilyurt Devlet Hastanesinde çalışıyorum ama tetkik usg haricinde doktora gitmiyorum . Doktorum Özel Tınaztepe 'de Aylin Barbaros Tavsiye ederim .

Teşekkürederim Aylin Hanımı biliyorum yakın çevremdeki Arkadaşlarımın 3üde doğumda sıkıntı yaşadı kendisiyle o Yüzden Aylin Hanımı tercih etmiyorum. Egepolde Hakan beye gidicem oldukça ilgili bir doktoruma bakalım..

bende Suphi Toprak diyorum kendisine 1 kere gittim prolaktinim yüksekti ilaç verdi ve şu an 5 haftalık hamileyim.Çok farklı bir doktor ama kesinlikle mükemmel.

Biraz daha erken denk gelseydi eğer Ömer Südekan derdim ama Suphi toprağın adına duydum hatta eltim sezeryan sonrası normal doğumu yaptırdı
biraz parayı sevse de Tahir ÖZGÜDER,
nerde oruruyorsun bilmiyorum canım ama Kahraman Kolday
ahmet güler
buca şifa tıp zehra ince
çınarlı reşat bozoklar
egepol gökalp tokaç bildiğim ,iyi hekimler

Bende Gaziemir şifa hastanesine gidiyorum Nurdan yıldıza. İlgili bi doktor gerçekten çokta memnunum eski hastalariyla da konuştum tavsiye ederim

Hanımlar ben sada hastanesinde Gökhan Önal a gittim ilk bebeğimde bana onu tavsiye ettiler ve çok memnun kaldım, hem hekimliğini hem de hastaya karşı yaklaşımını çok beğeniyorum şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve yine ona gidiyorum... Yalnız şunu belirtmek isterim hangi doktora giderseniz gidin sizin bilginiz çok önemli o kadar kişi doğum yapıyor hamile kalıyor fakat hamilelik unsurlarıyla ilgili bir bilgisi yok doktorun dediğine göre hareket ediyor, ancak sizin sorduğunuz sorular ve bilinçli oluşunuz herzaman doktorun tavrını değiştirir... ( benim görüşüm ve tavsiyem sadece )

X