Izmir de konusunda uzman gebelik takip ve doğum dr.ru tavsiyeleriniz

nurpeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
23
0
86
53
Slm
İzmir de yaşayan bayan arkadaşlar gittiğiniz yada tecrübeleriniz doğrutusunda bana konusunda uzman gebelik takip ve doğum dr. tavsiye edermisiniz.Hastanaye bağlı çalışan bir dr. olması tahliller ve doğum için daha uygun olur kanısındayım paylaşımlarınızı bekliyorum...teşekkürler:26::76:

yokmu ya bir öneride bulunup fikir verecek sanırım kimse ilgilenmiyor...:44::44:

Ben Kent Hastanesi Orçun Sezer'de doğum yaptım. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

slm kent hastanesinde doğum ne kadar doktor ücreti nasıl biraz bilgilendirmisin..benim özel sağlık sigortam yok genelde çok pahalı diyolardı..

egepol hakan sabırlıyı şiddetle tavsiye ederim

slm kent hastanesinde doğum ne kadar doktor ücreti nasıl biraz bilgilendirmisin..benim özel sağlık sigortam yok genelde çok pahalı diyolardı..

Benim özel sigortam vardı. Belki bunun için fiyat olarak düşük ödemiş olabilirim. Suit odada kaldım, herşeye yanlış hatırlamıyorsam 5.000 TL civarı verdik. Ama telefon ile de bilgi alabilirsin

Merhaba ,
1 hafta önce yeni anne olan biri olarak gebelik öncesi, gebelik dönemi ve sonrasındakı doktorum kent hastanesı Uzman Dr. Orçun Sezer. Uzun araştırmalar sonucu karar kıldıgım doktorum benim tüm beklentilerimi tam olarak karşıladı. Özellikle normal doğumu destekleyen ve bu ımkan varsa anne adayının bu yönde isteğının hep yanında olan bir doktor. Konusunda uzman , guvenilir ve özverili bir doktor olarak Orçun beyi gönül rahatlığı ile tavsıye edebilirim. Öznur Kahraman

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Özlem Gültekin tek tavsiyemdir prof. lere taş çıkaracak bir doktor diyebilirim alanında oldukça uzman biri yazımda anlattığım gibi beni ölümden döndürdü.

Ben 3 ay önce doğum yaptım. Hamilelikte tüm kontrollerimi Kent Hastenesinde Orçun Bey yaptı. Çok iyi bir doktor. Kesin olmayan hiçbir şey hakkında yorum yapmıyor. İhtimaller üzerine konuşup sizi yormuyor aksine moral veriyor. Orçun Bey bişey söylüyorsa kesin doğrudur. Fazladan test falan istemez. Paracı değildir. Benim doğumum normal başlayıp sezeryana döndü. Yatağımı kendisi itekleyerek ameliyathaneye götürdü. Sonrasında da çok ilgilendi. Hala sorularımı yanıtlar. Ulaşılabilir olması bence çok önemli. Telefonunu açamazsa bile size mutlaka geri dönüyor. Bence İzmr için büyük sanş diyorum. Orçun Sezer'i tek geçerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…