• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de murat songu da ameliyat olanlar

Eylulayhan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
88
76
88
35
Kalın derili ve hacim olarak büyük bir buruna sahibim 35 yaşındayım ameliyat olmayı düşünüyorum fakat çok kararsızım yorumşarınıza ihtiyacım var

Kalın derili ve hacim olarak büyük bir buruna sahibim 35 yaşındayım ameliyat olmayı düşünüyorum fakat çok kararsızım yorumşarınıza ihtiyacım var
kalın derili olmak ameliyatın sonucunu fazlasıyla etkiliyor deri maalesef sonuc için bence en etkili sebep doktorlardan yorum alabilirsin

Bu doktoru bilmem ama ben Behçet şahin e kardeşim de Mustafa Koray soy adı balcı galiba soy ismini hatırlayamadım benimkide kalın derili ikisini de bir araştır derim Koray hoca ücret olarak da iyidi o zaman tabi Behçet hocaya göre çok çok iyidi aklında bulunsun ama biz ikisinden de memnunuz hatta Koray hoacanin yaptığı burunlar daha hosumuzza gitti

Back
X