İzmir de önerebileceğiniz KPSS kursu....

arkadaslar karsıyakada bildiğiniz iyi bir kurs varmı?birde murat ile ihtiyaç arasında kaldım szce hangisi daha iyidir.

bende ihtiyaç ve murat arasında kararsız kaldım.yediiklimin de iyi olduğunu duydum ama görüşmeye gittiğimde hiç ilgilenmediler bile.görüşmelerde ilgisiz davranan bir kurum sonrasında nasıl olur bilmiyorum.1-2 gün içinde yazılmam lazım :43:

kızlar lütfen yardımcı olun günlerdir kararsızlıktan uyuyamıyorum.kpss-b grubundan giricem özellikle gk'ü iyi olan bir yer arıyorum.lider-murat-ihtiyaç hangisini seçmeliyim.lider çok meşhur ama mevcudiyet 40 kişiye kadar çıkabiliyormuş.

Ebim kpss yi öneririm..gk-gy hocaları da çok iyi,sınıflarda 20 kişiyi geçmiyor. Sadece kpss kursu verdikleri için sbs-öss öğretmenleri falan girmiyor derslere diğer dershanelerde olduğu gibi. ben öğretmenlikteyim eğitim hocaları zaten harikalar, b gruplarına da bize gelen gk-gy hocaları giriyor,

kızlar ben hala kararsızlıktan bir dersaneye yazılamadım, şuan aklımda yediiklim, mak.akademi ve körfez akademi var, bu dersanelere gidenler yorum yapabilir mi? bu arada ben önlisans mezunuyum 5 ay kaldı , yardımcı olursanız sevinirim

nisan 2012 de gidilebilecek tek kurs izmir radikal akademi.nisanda yoğunlaştırılmış KPSS KURSLARI VAR.haziran da hızlandırılmış kpss kursları var.

kızlar izmirde hızlandırılmış kpps kursu var mı önerebileceğiniz? ebim nasıl? radikal akademi nasıl? ya da başka var mı? yorumlarınızı bekliyorum.

Back
X