• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir de tüp bebek merkezi en iyi laboratuvar hangisi arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşalım

Diğer özel klinikler gibi. Temmuzda zam yapmadılar. 95 civarı bir ücreti olur. Bunun yanında ekstra teknolojiler ücretli. Yapay zeka, embriyoskop, picsi, embriyo glue, intralipid serum seçerseniz her birine ayrı ücreti ödüyorsunuz. Doktorun önerdiği tüm teknolojileri ödedik. En pahalı olan yapay zeka cihazı mesela ama bize önermedi doktorumuz. Sperm seçimini embriyologlar seçip piezo elektrik uyguladılar. Para odaklı olsalardı yapay zeka önerirlerdi. Üniversite hastanesi olduğu için rapor hakkınız varsa rapor çıkarabiliyorlar. İlaçlarda daha düşük ücret ödüyorsunuz.
Daha önce 4 kez tüp bebek denedik rapor hakkim kalmadi bir kez tutundu kalbi durdu doktor sperdem kaynakli olabilir dedi hafif derece varikosel varmis sorun degil dendi aslinda sperm secimi istiyorum yapay zekayla seciyolar sanırım benim yumurta kalitem icin yapilacak bisey varsa onu da denemek istiyorum son kez deneyececegım cunku sizin doktorunuzun ismi neydi memnun musunuz çok sordum hakkinizi helal edin

Daha önce 4 kez tüp bebek denedik rapor hakkim kalmadi bir kez tutundu kalbi durdu doktor sperdem kaynakli olabilir dedi hafif derece varikosel varmis sorun degil dendi aslinda sperm secimi istiyorum yapay zekayla seciyolar sanırım benim yumurta kalitem icin yapilacak bisey varsa onu da denemek istiyorum son kez deneyececegım cunku sizin doktorunuzun ismi neydi memnun musunuz çok sordum hakkinizi helal edin
Rica ederim ne demek. Doktorum Gülin Okay'dı. Ben sürecimden çok memnun kaldım. Yapay zeka yerine embriyoskop önermişlerdi bana. Sperm için picsi, piezo elektrik ve birkaç farklı yöntem kullandılar. Faydasını gördük. İnşallah süreciniz çok güzel ilerler 🌸🌸🌸

Back