sana önerebileceğim alsancak leman kültür yada bornova forum leman kültür süpriz için güzel biyer tavsiye ederim pişman olmazsın :)
sana önerebileceğim alsancak leman kültür yada bornova forum leman kültür süpriz için güzel biyer tavsiye ederim pişman olmazsın :)
Evet son zamanlarda leman kültürlerde doğum günü kutlamak moda olduheppi de börtdey tu yuuu şarkısı eşliğindeki sıradanlaşan kutlama bana komik geliyor o ayrı
Pastane tarzı bir yer arıyorsanız bence Özsüt e gidin hem pastaları lezzetli Alsanca- Bornova- Konak- karşıyaka- alışveriş merkezleri heryerde var şubeleri zatenSevinç i önermiyorum çok meşhur olmasına rağmen lezzetini beğenmiyorum
Bir de Bornova da Elit Pastanesi va o da çok güzel
Senin istediğin tarzda bir kutlama için kesinlikle Leman Kültür ideal.
Sevinç çok merkezi, çok bilindik bir yer ama mekan olarak pek sıcak
bir yer değil. Pastaları da normal standartlarda.
Özsüt lezzetli seçeneklere sahip ama Kıbrıs Şehitleri'ndeki ortamı yine
pek sıcak değil.
Denizpark bostanlı hoş ve nezih bir yer.
Bornova Topraktan ve Elit de güzeldir ama dediğim gibi en ideali Leman Kültür.
Kıbrıs Şehitleri'nde de var, Forum Bornova'da da.
bostanlıda park deniz cafe var tam deniz kenarı seçkin fakat pahalı bir yer
bi süre izmirde yaşadım kesinlikle alsancak sevinç cafe diyorum arkadaşın biride yazmış zaten:))
biz zaten iki kişi olacağımız için hepi börtdey gibi bi bağrışma olmayacak :)) sadece bir öpücük kondururum sevgilime ve pastamızı keseriz sonra da zaten ikimiz de pastaya bayıldığımız gibi kırılmış gibi saldırırız pastayaa :)) özsüt ü ben de çok severimmm alsancak kııbrıs şehitlerdeki olabilir aslında
çok teşekkür ediyorum kızlar fikirlerinize :)) şuana kadar oy çokluğuyla leman kültür önde gidiyor :)) özsüt, sevinç, denizpark bostanlı da diğer aday yerler :))
mesela leman kültürü arasam ikimizin adlarının yazılı olduğu bir pasta yapabilirler mi sipariş olayı olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?