- 20 Nisan 2012
- 600
- 65
- 323
merhaba arkadaşlar dert değil ama yardıma ihtiyacım var... ben izmirden uzak bir şehirde küçük bir ilçede çalışıyorum...haftaya sevgilimin doğumgünü ve bizim buluşma noktamız izmir... ben ona bir süpriz yapmak istiyorum... bir şık bir pastane ve ya cafeye telefonla iletişime geçip sevgilime pasta yaptırmak istiyorum... ben sevgilimi oraya götürücem ve garson o pastayı getirecek...üzerinde ikimizin resmi yada adı olabilir... sizlere sormamın nedeni,
izmiri çok iyi bilmiyorum heleki bu tarz mekanları hiç bilmiyorum... önceden kendim gidip organize etmek gibi bi şansım olmaz çünkü izmirdeyken sevgilim hep yanımda olur beni yanlız bırakmaz bi yere kaçamam ondan
( bana bu tarz bir süpriz yapabileceğim mekan tavsiye edebilir misiniz??? yer olarak kısıtlama yok ... buca şirinyer den tutta alsancak göztepe tarafları olabilir... acil mekan önerisi bekliyorum kızlarr
(
izmiri çok iyi bilmiyorum heleki bu tarz mekanları hiç bilmiyorum... önceden kendim gidip organize etmek gibi bi şansım olmaz çünkü izmirdeyken sevgilim hep yanımda olur beni yanlız bırakmaz bi yere kaçamam ondan