izmir deki arkadaşlar yardım !!

kimberley

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
323
merhaba arkadaşlar dert değil ama yardıma ihtiyacım var... ben izmirden uzak bir şehirde küçük bir ilçede çalışıyorum...haftaya sevgilimin doğumgünü ve bizim buluşma noktamız izmir... ben ona bir süpriz yapmak istiyorum... bir şık bir pastane ve ya cafeye telefonla iletişime geçip sevgilime pasta yaptırmak istiyorum... ben sevgilimi oraya götürücem ve garson o pastayı getirecek...üzerinde ikimizin resmi yada adı olabilir... sizlere sormamın nedeni,
izmiri çok iyi bilmiyorum heleki bu tarz mekanları hiç bilmiyorum... önceden kendim gidip organize etmek gibi bi şansım olmaz çünkü izmirdeyken sevgilim hep yanımda olur beni yanlız bırakmaz bi yere kaçamam ondan :(( bana bu tarz bir süpriz yapabileceğim mekan tavsiye edebilir misiniz??? yer olarak kısıtlama yok ... buca şirinyer den tutta alsancak göztepe tarafları olabilir... acil mekan önerisi bekliyorum kızlarr :((

sana önerebileceğim alsancak leman kültür yada bornova forum leman kültür süpriz için güzel biyer tavsiye ederim pişman olmazsın :)

Pastane tarzı bi yer diyorsan izmirde ki en meşhur pastane sevinç pastanesidir alsancakta herkesin buluşma mekanı orasıdır hatta baya popüler yani. Alışveriş merkezi gibi olsun istiyosan forum bornova veya ege park'ı(mavişehir) öneririm. Kafe dersen çok fazla kafe var yani çoğuda iyi.

sana önerebileceğim alsancak leman kültür yada bornova forum leman kültür süpriz için güzel biyer tavsiye ederim pişman olmazsın :)

Evet son zamanlarda leman kültürlerde doğum günü kutlamak moda oldu :1: heppi de börtdey tu yuuu şarkısı eşliğindeki sıradanlaşan kutlama bana komik geliyor o ayrı :ssz:
Pastane tarzı bir yer arıyorsanız bence Özsüt e gidin hem pastaları lezzetli Alsanca- Bornova- Konak- karşıyaka- alışveriş merkezleri heryerde var şubeleri zaten :56: Sevinç i önermiyorum çok meşhur olmasına rağmen lezzetini beğenmiyorum :50:
Bir de Bornova da Elit Pastanesi va o da çok güzel:56:

Evet son zamanlarda leman kültürlerde doğum günü kutlamak moda oldu :1: heppi de börtdey tu yuuu şarkısı eşliğindeki sıradanlaşan kutlama bana komik geliyor o ayrı :ssz:
Pastane tarzı bir yer arıyorsanız bence Özsüt e gidin hem pastaları lezzetli Alsanca- Bornova- Konak- karşıyaka- alışveriş merkezleri heryerde var şubeleri zaten :56: Sevinç i önermiyorum çok meşhur olmasına rağmen lezzetini beğenmiyorum :50:
Bir de Bornova da Elit Pastanesi va o da çok güzel:56:

biz zaten iki kişi olacağımız için hepi börtdey gibi bi bağrışma olmayacak :)) sadece bir öpücük kondururum sevgilime ve pastamızı keseriz sonra da zaten ikimiz de pastaya bayıldığımız gibi kırılmış gibi saldırırız pastayaa :)) özsüt ü ben de çok severimmm alsancak kııbrıs şehitlerdeki olabilir aslında

bi süre izmirde yaşadım kesinlikle alsancak sevinç cafe diyorum arkadaşın biride yazmış zaten:))

Senin istediğin tarzda bir kutlama için kesinlikle Leman Kültür ideal.

Sevinç çok merkezi, çok bilindik bir yer ama mekan olarak pek sıcak
bir yer değil. Pastaları da normal standartlarda.

Özsüt lezzetli seçeneklere sahip ama Kıbrıs Şehitleri'ndeki ortamı yine
pek sıcak değil.

Denizpark bostanlı hoş ve nezih bir yer.

Bornova Topraktan ve Elit de güzeldir ama dediğim gibi en ideali Leman Kültür.
Kıbrıs Şehitleri'nde de var, Forum Bornova'da da.

Senin istediğin tarzda bir kutlama için kesinlikle Leman Kültür ideal.

Sevinç çok merkezi, çok bilindik bir yer ama mekan olarak pek sıcak
bir yer değil. Pastaları da normal standartlarda.

Özsüt lezzetli seçeneklere sahip ama Kıbrıs Şehitleri'ndeki ortamı yine
pek sıcak değil.

Denizpark bostanlı hoş ve nezih bir yer.

Bornova Topraktan ve Elit de güzeldir ama dediğim gibi en ideali Leman Kültür.
Kıbrıs Şehitleri'nde de var, Forum Bornova'da da.

bostanlıda park deniz cafe var tam deniz kenarı seçkin fakat pahalı bir yer

bi süre izmirde yaşadım kesinlikle alsancak sevinç cafe diyorum arkadaşın biride yazmış zaten:))

çok teşekkür ediyorum kızlar fikirlerinize :)) şuana kadar oy çokluğuyla leman kültür önde gidiyor :)) özsüt, sevinç, denizpark bostanlı da diğer aday yerler :))

mesela leman kültürü arasam ikimizin adlarının yazılı olduğu bir pasta yapabilirler mi sipariş olayı olur mu ??

biz zaten iki kişi olacağımız için hepi börtdey gibi bi bağrışma olmayacak :)) sadece bir öpücük kondururum sevgilime ve pastamızı keseriz sonra da zaten ikimiz de pastaya bayıldığımız gibi kırılmış gibi saldırırız pastayaa :)) özsüt ü ben de çok severimmm alsancak kııbrıs şehitlerdeki olabilir aslında

Canım pasta gelince cafe de o şarkıyı çalıyorlar :9: baya bangır bangır:1:. özellikle belirtirsen çalınmasın diye orasını bilemem tabi:34:

çok teşekkür ediyorum kızlar fikirlerinize :)) şuana kadar oy çokluğuyla leman kültür önde gidiyor :)) özsüt, sevinç, denizpark bostanlı da diğer aday yerler :))

mesela leman kültürü arasam ikimizin adlarının yazılı olduğu bir pasta yapabilirler mi sipariş olayı olur mu ??

evet önceden haber veriyorsunuz onlarda size göre ayarlama yapıyolar pastanın üzerine yazarlar sanırım ama pastayı getirdiği tabağı çok güzel süslüyorlar :)

ben sana asansörde kutlamanı öneririm şık ve romantik bir ortam deniz manzarası var üstelik

Back
X