Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka yer bilmiyorum ama Irenbe tüp.bebek merkezinde tedavi gördüm ,ayrıntılı ultrason neredeyse 40 dakika sürdü ,düşünürseniz barış beye gidinIzmirde olan bayanlar detaylı ultrasyon nerde cekildinz veya cekileceksinz fiyat ları ne kdr onerileriniz bellyrm acil
Sen buraya yazm yanlslklarını duzeltmek icin mi üye oldun acaba ben oyle yazmak istedim yazdm bu seni ilgilendrmez sonucta beni anlayan varmı var bumu sorun yani yazyosun snrada ukalalk yapmak istemedim dyosun ayrıyetten izmir yazdm dimi şehir farktmeseydi sehir belirtmezdim dimi sen yazm yanlsı düzeltcegine sorulara dogru yant vermeyi düşün bnceUltrasyon degil ultrason. Ultrason cekilmez ayrica..
Ukalalik yapmak istemedimde gorunce dayanamadim kusura bakma. Umarim bulursun iyi bir yer. Ben sana Ankara fiyatlarini soyleyeyim degerlendirme sansin olur..
Herkesin gitmek istedigi bir hoca var o 450 ye goruntuleme yapiyor.
Ücreti ne kadrdıBaşka yer bilmiyorum ama Irenbe tüp.bebek merkezinde tedavi gördüm ,ayrıntılı ultrason neredeyse 40 dakika sürdü ,düşünürseniz barış beye gidin
Sakin ol sampiyon. Ne zaman ulkece adam oluruz biliyor musunuz? Birisi bir yanlisi soylediginde sukunetle kabul edip bir daha yapmadigimizda. Neyse anlayacaginizi sanmiyorum ve lutfen ikili munakasa tarzina cevirmeyin. IyigunlerSen buraya yazm yanlslklarını duzeltmek icin mi üye oldun acaba ben oyle yazmak istedim yazdm bu seni ilgilendrmez sonucta beni anlayan varmı var bumu sorun yani yazyosun snrada ukalalk yapmak istemedim dyosun ayrıyetten izmir yazdm dimi şehir farktmeseydi sehir belirtmezdim dimi sen yazm yanlsı düzeltcegine sorulara dogru yant vermeyi düşün bnce
Bi sen adam olmusun ülkede iste sen yetersin ne gerk var bize sen herseyi anlarsn hic senle ugrasamam zaten cümleyi yanls yazarm düzeltmeye ugrasrsn yorulma canmSakin ol sampiyon. Ne zaman ulkece adam oluruz biliyor musunuz? Birisi bir yanlisi soylediginde sukunetle kabul edip bir daha yapmadigimizda. Neyse anlayacaginizi sanmiyorum ve lutfen ikili munakasa tarzina cevirmeyin. Iyigunler
Bir ben adam oldum diye birsey soylemedim :)100 kiside 95 i yazim seklinde dikkat ediyor burada. forumda dikkat etmemiz gereken kurallar var. Misal, gerk var yanls yazarm ugrasrsn seklinde yazamayiz. Ha diyorsan yazarim ne olacak iste kurallar yani ben uyardim. Ama genel olarak hamilelikte sakin kalmani oneririm. Hep bir atar hep bir gider :)Bi sen adam olmusun ülkede iste sen yetersin ne gerk var bize sen herseyi anlarsn hic senle ugrasamam zaten cümleyi yanls yazarm düzeltmeye ugrasrsn yorulma canm
Hadi canım iBir ben adam oldum diye birsey soylemedim :)100 kiside 95 i yazim seklinde dikkat ediyor burada. forumda dikkat etmemiz gereken kurallar var. Misal, gerk var yanls yazarm ugrasrsn seklinde yazamayiz. Ha diyorsan yazarim ne olacak iste kurallar yani ben uyardim. Ama genel olarak hamilelikte sakin kalmani oneririm. Hep bir atar hep bir gider :)
Tamm canm sen baska konulardaki yazılarıda arastr bakalm yazm kuralına uymayan vardr burda yazarken göremezsin falen hadi iyi aksamlar sana bırak benim konum yazm yanlısı olsunBir ben adam oldum diye birsey soylemedim :)100 kiside 95 i yazim seklinde dikkat ediyor burada. forumda dikkat etmemiz gereken kurallar var. Misal, gerk var yanls yazarm ugrasrsn seklinde yazamayiz. Ha diyorsan yazarim ne olacak iste kurallar yani ben uyardim. Ama genel olarak hamilelikte sakin kalmani oneririm. Hep bir atar hep bir gider :)
Ekstra ücret ne bilmiyorum,ben tedavimi orda olduğum için muayene ücreti ödedim sadece 300 TL ,arkadaşım 30 TL ye baktrdi egeyasam Hastanesi'nde bebeğinin beyninde sorun var ve anlamadılar üçe beşe bakmayın iyi bir yerde baktirin.. egepolede gidebilirsiniz ama irenbenin üstüne yer tanımam.sizdende 300 TL alırlar sanırımÜcreti ne kadrdı
Aynen canm iyi biyerw baktrmak onemli bnimde aklmda egepol var ama telefnda fiyat vermiyolar sana cd fotrf falen verdiler miEkstra ücret ne bilmiyorum,ben tedavimi orda olduğum için muayene ücreti ödedim sadece 300 TL ,arkadaşım 30 TL ye baktrdi egeyasam Hastanesi'nde bebeğinin beyninde sorun var ve anlamadılar üçe beşe bakmayın iyi bir yerde baktirin.. egepolede gidebilirsiniz ama irenbenin üstüne yer tanımam.sizdende 300 TL alırlar sanırım
Egepolu bilmiyorum oraya 27. Haftamda başladım sadece dogum icinn gidiyorum .. bütün tetkikleri bakımları irenbede yaptırdım. Ve evet CD vs dosya veriyorlar ve gerçekten çok iyi bakıyorlar tek tek anlatarakAynen canm iyi biyerw baktrmak onemli bnimde aklmda egepol var ama telefnda fiyat vermiyolar sana cd fotrf falen verdiler mi