• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir- Devlet Hastanesinde Burun ameliyati olanlar var mi??

eylemkrtgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalarr, Izmirde devlet ya da özel hastanelerde revizyon burun ameliyatı olan var mı?? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız🤞🏻 İlk ameliyatımı 13 yıl önce olmuştum ve sonuçlardan hiç memnun değilim, ucu top gibi kaldı ve yan profilden çok kötü gözüküyor:(Her sabah burnum şiş ve inanılmaz bir baş ağrısıyla uyanıyorum. 13 yıldır doğru dürüst nefes alamıyorum. (Ayrıca doktorum da çok kibirli biriydi ve bütün süreçte kendimi çok kötü hissettmeme sebep oldu.)

Bir yakınım bozyka eğitim arastrma hast de oldu. Çok kötü michel jackson gb oldu kadın :( kesinlikle devletttekılerın estetık tecrübesi yok birde arkadasm hastane çalışanı hemşire.. çok kötü oldu eski hali daha iyiydi özelde olun bence

Merhabalarr, Izmirde devlet ya da özel hastanelerde revizyon burun ameliyatı olan var mı?? Lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız🤞🏻 İlk ameliyatımı 13 yıl önce olmuştum ve sonuçlardan hiç memnun değilim, ucu top gibi kaldı ve yan profilden çok kötü gözüküyor:(Her sabah burnum şiş ve inanılmaz bir baş ağrısıyla uyanıyorum. 13 yıldır doğru dürüst nefes alamıyorum. (Ayrıca doktorum da çok kibirli biriydi ve bütün süreçte kendimi çok kötü hissettmeme sebep oldu.)
merhaba oldunuz mu acaba ameliyat kime oldunuz

Back
X