Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

ALISALIS

deniz
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
1.538
504
Sevgili hanımlar,
Dr Israel ARUH izmir de tüp bebek tedavisini basariyla uygulayan sayılı doktorlardan biridir . Bir süre önce uzun yıllardır çalıştığı merkezden ayrılmış olduğundan, merkez adıyla açılan topicdeki yazışmalarin devam etmediğini görüyorum. Bu sebeple, Dr. Israel ARUH da tedavi görenlerle, bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşmayı umut ediyorum.
ilk paylaşım benden gelsin, 3 nisan 2015 günü 1 embriyom transfer edildi, bugün 2.gunum. inşallah pozitif sonuc alarak, bebek isteyen arkadaslara umut olabilirim.
En kisa zamanda Sağlıklı ve hayırlı bebeklerinizin olmasi dilegiyle...

Op.Dr Israel aruh mini tup tedavisi ile ilgili topigi de ziyaret edebilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-ve-mini-tup-bebek-ile-anne-olanlar.583072/

Basarisiz tup bebek tedavileri icin alternatif tup tedavisi olan MINI TUP BEBEK YONTEMI ILE ilgili internette videolu bilgiler mevcut. Ileri yasi olanlar ve fsh degeri yuksek amh degeri dusuk kadinlar icin uygulanan bu yontemi okumanizi tavsiye ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...er-ve-mini-tup-bebek-ile-anne-olanlar.583072/

Son düzenleme:
Sevgili hanımlar,
Dr Israel ARUH izmir de tüp bebek tedavisini basariyla uygulayan sayılı doktorlardan biridir . Bir süre önce uzun yıllardır çalıştığı merkezden ayrılmış olduğundan, merkez adıyla açılan topicdeki yazışmalarin devam etmediğini görüyorum. Bu sebeple, Dr. Israel ARUH da tedavi görenlerle, bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşmayı umut ediyorum.
ilk paylaşım benden gelsin, 3 nisan 2015 günü 1 embriyom transfer edildi, bugün 2.gunum. inşallah pozitif sonuc alarak, bebek isteyen arkadaslara umut olabilirim.
En kisa zamanda Sağlıklı ve hayırlı bebeklerinizin olmasi dilegiyle...
Merhaba canim inş pozitif olsum tedavin.bende dkontrol ilaci kullaniyrm bitince tedavi baslayacak.senin

Merhaba canim inş pozitif olsum tedavin.bende dkontrol ilaci kullaniyrm bitince tedavi baslayacak.senin
Selam fulya3535 fulya3535 . Tesekkur ederim. Umarim senin de tedavin guzel sonuclanacak.
Dun bir mujdeli haber daha aldim. Arkadasim israel beyin hastasi idi. 1 yildir mini tup tedavisinde embriyo biriktiriyordu. Yumurta rezervi azdi. Ilk transferde hamile kaldi. Darisi basimiza.

Israel beyin hastalarindan gorustugun arkadaslar varsa davet edersin. Yine ayni topicde yazismaya devam edelim

Senin kaçıncı denemen biraz anlatirmisin nasilbir tedavi uyguladi sana
Canim benim 4 tansferim. Mini tup tedavisi goruyorum. Her ay gelisen yumi toplanip birikiyor. Sonra hazirlik islemi ve transfer oluyorum. Klasik tup tedaavisi gibi ama igne yerine hap var.

Ikisi negatif biri kimyasal gebelik oldu.

Canim benim 4 tansferim. Mini tup tedavisi goruyorum. Her ay gelisen yumi toplanip birikiyor. Sonra hazirlik islemi ve transfer oluyorum. Klasik tup tedaavisi gibi ama igne yerine hap var.

Ikisi negatif biri kimyasal gebelik oldu.
duymustum daha onceden. Bnmki igneli olacak. 2 negatifim var. Peki sana negatiflerden sonra bişey onerdi mi . Benden sadece dvitamini tahlili istedi. Baskada biseye gerekyok . Okuz altinda buzagi aramayalim dedi aynen bu cumleyi kurdu. Onada cok guVeniyrm cok basarili bir dr. Bizim sorun polikistikover.

Benim negatiflerin nedeni yas ve yumurta kalitesi.

Tum embriyolar 1.kalite ama tutmuyor iste tum testlerim normal. D vitamini; pihtilasma vs normal. Bundan sonra kaliteli yumurtayi yakalamakten baska yapacak sey yok. Sabir yani.

Bu kez rahim duvari daha iyi. Incelik sorunu yasiyorum genelde.
Tutunma icin embriyo kalitesi ve endometrium iyi ise tutuncaya kadar denemek gerekiyor. Bir yerden sonra demekki henuz vakti degil diyorsun

Benim negatiflerin nedeni yas ve yumurta kalitesi.

Tum embriyolar 1.kalite ama tutmuyor iste tum testlerim normal. D vitamini; pihtilasma vs normal. Bundan sonra kaliteli yumurtayi yakalamakten baska yapacak sey yok. Sabir yani.

Bu kez rahim duvari daha iyi. Incelik sorunu yasiyorum genelde.
Tutunma icin embriyo kalitesi ve endometrium iyi ise tutuncaya kadar denemek gerekiyor. Bir yerden sonra demekki henuz vakti degil diyorsun
Bende genetikte mi sorun var diye dusunuyrm. Pgt cgh fln okuudm nette. Pihtilasmaya bakilmadi bende. Rahimde yeterli kalinliktaydi

Bende genetikte mi sorun var diye dusunuyrm. Pgt cgh fln okuudm nette. Pihtilasmaya bakilmadi bende. Rahimde yeterli kalinliktaydi
Yumurta fazla olmayinca pgt vs dununemiyorum.
Senin yumurta sayin coksa yaptirabilirsin. Ben 2 senede 8 embriyo biriktirdim. Su an donmus 1 tane kaldi. Pgt vs icin cok fazla embriyo lazim .

Yumurta fazla olmayinca pgt vs dununemiyorum.
Senin yumurta sayin coksa yaptirabilirsin. Ben 2 senede 8 embriyo biriktirdim. Su an donmus 1 tane kaldi. Pgt vs icin cok fazla embriyo lazim .
bende polikistik var ya yumurta oluyor yani ilkinde 16 yumurta olmuşstu. ama hazırlıksız başladığım için (aşılamayla başlayıp tup bebeğe dönmüştük) 1 tane transfer edildi 2si birarada donduruldu. aslında onları bile dondurmayacaktım sanki hemen tutacak diye duşundum ordakiler dondur diye ısrar ettiler. hoşş donsurulmuşlarda tutmadı. bilmiyrm kafam karışık:110:

Iyiki Ki dondrmussun, ayni islemleri yasamamak icin guzel bir yol aslinda,
kafani karistirma, israel bey olmasi gerekeni yapiyor daha fazlasini gereksiz goruyorsa guvenmelisin, bir cok merkez para tuzagi olmus. Oysa ki gerekliler disinda islem yapilmasi maddi kayip, bence dr da oyle dusunuyor,
bundan sonra kaliteli embriyoyu yakalamak ve endometriumun en uygun zamaninda transfer olmak yolunda ilerleyecegiz,
benim baskaca yapmayi dusundugum bir islem yok artik

bende polikistik var ya yumurta oluyor yani ilkinde 16 yumurta olmuşstu. ama hazırlıksız başladığım için (aşılamayla başlayıp tup bebeğe dönmüştük) 1 tane transfer edildi 2si birarada donduruldu. aslında onları bile dondurmayacaktım sanki hemen tutacak diye duşundum ordakiler dondur diye ısrar ettiler. hoşş donsurulmuşlarda tutmadı. bilmiyrm kafam karışık:110:

merhaba hanımlar..bende izmirde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum?öneriniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba arkadaşlar benim de Tüp Bebek maceram Ocak ayına başladı ben de en başta İsrael Bey ve İrenbe Kaan Bey arasında kaldım. Çünkü her ikisine yönelik de olumlu şeyler duydum. ve ne yalan söyleyeyim sırf Kadınlar Kulübünde Kaan Bey ile ilgili sayfalarca yazısı olan bir portal olması ama İsrael Beye ilişkin herhangi bir yorum bulamamam nedeniyle Kaan Bey'i tercih ettim. Ocak-şubat vitamin desteği ve rahim filmi ile geçti. Mart ayında aşılama denendi olmadı. Nisan ayı dinlenme ile geçti. Şimdi ise yumurta geliştirme evresindeyiz haftaya falan yumiler toplanacak. Yaşım 28, yaklaşık 1 yıldır deniyoruz, eşimde problem yok, ben de çikolata kisti benzerimsi ama kimyasal değerlerim iyi olduğu için hala tam olarak ne olduğu çözülemeyen birşey var ve sol tarafımdaki yumurtaları sağa göre azaltmış durumda. Bunun dışında rezerv iyi görünüyor, amh iyi çıkıyor ama fsh anlamsız şekilde yüksek.
Yine de sizinle kader ortağı olduğumu düşündüğüm için bu grupta da yazışmaya devam etmek istiyorum. Hem doktorlar farklı olunca birbirimizden değişik şeyler öğrenme şansımız olur diye düşünüyorum.

merhaba hanımlar..bende izmirde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum?öneriniz varmı?yardımcı olursanız sevinirim..
Canim ben israel beyi tavsiye ederim. Yasim 45 ve 2 yildir mini tup tedavisi goruyorum. Inaniyorum ki olacak.
Izmirdeki en basarili doktor kendisi.

Oyle cok basarisina tanik oldum ki ondan baskasini dusunemem asla
Hakkinda hayirlisini dilerim

Merhaba arkadaşlar benim de Tüp Bebek maceram Ocak ayına başladı ben de en başta İsrael Bey ve İrenbe Kaan Bey arasında kaldım. Çünkü her ikisine yönelik de olumlu şeyler duydum. ve ne yalan söyleyeyim sırf Kadınlar Kulübünde Kaan Bey ile ilgili sayfalarca yazısı olan bir portal olması ama İsrael Beye ilişkin herhangi bir yorum bulamamam nedeniyle Kaan Bey'i tercih ettim. Ocak-şubat vitamin desteği ve rahim filmi ile geçti. Mart ayında aşılama denendi olmadı. Nisan ayı dinlenme ile geçti. Şimdi ise yumurta geliştirme evresindeyiz haftaya falan yumiler toplanacak. Yaşım 28, yaklaşık 1 yıldır deniyoruz, eşimde problem yok, ben de çikolata kisti benzerimsi ama kimyasal değerlerim iyi olduğu için hala tam olarak ne olduğu çözülemeyen birşey var ve sol tarafımdaki yumurtaları sağa göre azaltmış durumda. Bunun dışında rezerv iyi görünüyor, amh iyi çıkıyor ama fsh anlamsız şekilde yüksek.
Yine de sizinle kader ortağı olduğumu düşündüğüm için bu grupta da yazışmaya devam etmek istiyorum. Hem doktorlar farklı olunca birbirimizden değişik şeyler öğrenme şansımız olur diye düşünüyorum.
Canim basarilar dilerim sana.

Kaan bey de iyiymis duydugum kadariyla.

Ben israel beyden cok memnunum. Allah hepimizi bu yolda basarili kilsin insallah

Ben de şu an yumurta geliştirme aşamasındayım. Taslakta 12 adet yumurta sayıldı. Adetimin 3. gününden itibaren 150 lik menapur, 150 lik gonal f kullanıyorum. 8. gününden itibaren de büyüyen yumurtaların çatlamasını önlemek için çatlatma iğnesine kadar 0,25 lik cetroidim var. Sizde durumlar nasıl geliştirme aşamasında hangi ilaçları hangi dozda kullandınız?

merhaba başlığınızı görünce bir iki şey söylemek istiyorum...moralinizi bozmak için değil sadece herkes uyansın artık diye yazıyorum. Bende sizler gibi iyi bir araştırmadan sonra Israil Beye karar verdim..her aşamamı hep onda devam ettirdim..(Rahim filmi , histeroskopi, aşılama ve tüp bebek süreci - bu kadar işleme ne kadar para döktüğümü tahmin edebilirsiniz)Benim aşılama sürecimde kent hastanesinden ayrılarak irenbeye geçti. .. Bu arada bende de eşimde de hiç bir problem yok daha fazla beklemeyelim artık diye bu süreçlere girdik..Kendisine ulaşmak zaten o kadar zorki kesinlikle aklınıza gelen bir soruyu arayıp soramıyorsunuz telefonla sekreterine ulaşmak için bile en az 3-5 kere aramak zorundasınız.. neyse benim embriyo sayım 16 idi ve kalitelerine ilişkin kimseyle iletişim kuramadım tam transfer günü irenbedeki emriyologla görüşmek istedim ve bana söylediği 2 tane çok iyi kalitede blastokist ve 2 tanede ıyı durumda yine blastokist emriyo olduğu idi ve tutma şansı %60 diye bir oran telaffuz etti ve sonuç negatif...16 tane embriyomu el birliğiyle hiç ettiler...İsrail Beye ulaşıp niye olumsuz oldu dıye bilgi almak için bile 3-4 gün uğraştım. .İrenbeden epikriz raporunu almam 2 haftamı aldı ve sonuçta ne öğrendim biliyormusunuz çok iyi dedikleri embriyolar blastokist seviyesine ulaşabilmiş en vasat emriyoymuş ve bunu benim anlamamam için latince ibarelerle yazmışlar tekrar bunu İsrail Beyle konuşmak için 2-3 gün mücadele verdikten sonra aldığım cevap ''Embriyoların kalitesi hakkında benim hiç bir bilgim yoktu'' oldu ...Tüpbebek işi laboratuvar aşaması çok iyi olan tecrübeli bir birimde yapılmalı... Sizin ve benim İsrail Aruh iyi olduğu düşüncemiz aslında onun Kent Hastanesinde çalıştığı ve oranın labaratuvar ortamının kalitesinden kaynaklıydı..Netice gereksiz uzattım o kadar para verip ona gideceğinize doğru düzgün her an iletişim kurabileceğiniz ve en azından tüpbebek konusunda çok iyi teknik ve insan donanımı olan bir birim tercih etmeniz..Nacizane yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye dayalı yaptığım bir yorum diyelim...

X