- 25 Mart 2025
- 941
- 226
- 18
- 33
- Konu Sahibi birhayal92
-
Aydında gözüküyor ben duymadım hiç kendisini bir de hangi merkezle çalışıyor acaba ya o da önemliKimse yokmu kızlar
Bana önerilen kartta izmir tınaztepe üniversitesi özel buca hastanesi diye geçiyor aradım karttaki numarayı da biraz önce evet bucada dediler hangi merkezle çalıştığını sormak hiç aklıma gelmedi aslında çok iyi düşündünüz bunuAydında gözüküyor ben duymadım hiç kendisini bir de hangi merkezle çalışıyor acaba ya o da önemli
Ben gidiyorum hatta transfer oldum beklemedeyim bugün 6. GünKimse yokmu kızlar
İzmirde değil muayenesi aydında İzmir'e tınaztepe ile anlaşmalı transfer ve oğulları için İzmire gidiyorsunBen gidiyorum hatta transfer oldum beklemedeyim bugün 6. Gün
Peki izmir için hastaları olduğunda geliyorsa mesela hangi laboratuvar kullanıyor onu biliyor musunuzİzmirde değil muayenesi aydında İzmir'e tınaztepe ile anlaşmalı transfer ve oğulları için İzmire gidiyorsun
Peki nasıl acaba iyi mi bir bilginiz var mıTınaztepe hastanesinin kullanılıyor embriliyog esin hanım
Merhaba peki sizdeki sorun neydi acabaMerhaba ben tolga hocada tedavi gördüm iyi ki Allah onu karşımıza çıkarmış çok iyi deneyimli bir doktor 2 sene boyunca aşılamalar iğneler bir sürü şey denedim artık umudum yoktu psikolojim bozulmuştu uyku uyuyamıyordum sonra tolga hocam bana umut oldu çok bilgili asla sizi korkutmuyor çok anlayışlı gece gündüz arıyorum açıyor her an ulaşılabiliyor ben Tolga hocada ilk tedavimde pozitif sonuç aldım ki sizin gibi çok araştırdım ilk oraya gittiğimde teredütlerim vardı sürekli Tolga hocada tedavi olanları bulup yazıyordum hepsininde olumlu sonuçları olmuş çok şükür sizinde içiniz rahat olsun güvenebilirsiniz kendisine şuan benim 3 aylık gebeliğim ve hala kontroller için Tolga hocama gidiyorum iyi ki onu tanımışım
Sperm kaynaklı sorun vardı canım ıcsı ve piezzo işlemi uyguladı Tolga hoca tavsiye ederim şuan kontrollerine kendisiyle devam ediyorum bilgisine güveniyorumMerhaba peki sizdeki sorun neydi acaba
Teşekkürler piezzo yöntemi ne oluyor acaba sadece erkek kaynaklı sorunlarda mı yapılıyorSperm kaynaklı sorun vardı canım ıcsı ve piezzo işlemi uyguladı Tolga hoca tavsiye ederim şuan kontrollerine kendisiyle devam ediyorum bilgisine güveniyorum
Yumurta ve spermin etkileşimini artırıyor döllenmesini sağlıyor canım. Ve mesela Tolga hocaya ilk konuştuğun ücreti alıyor diğer işlemlerden ücret almıyor mesela glue işlemi var transfer aşamasında kullanılan bir tür yapıştırıcı embriyonun tutunmasını sağlıyor başarı oranını artırıyor çoğu tüp bebek merkezi bunun için ekstra çok yüksek fiyatlar istiyor fakat Tolga hoca bu tür işlemlerden ücret almıyor. Bu bizim içimizi rahatlatmıştı çünkü her seferinde ekstra ücret ödemek gerçekten zor kullanılan ilaçları isterseniz oradan alabiliyorsunuz ücretli mesela ama kendisi bazı ilaçlar SGK karşılıyor buradan almak yerine yazdırıp alın dedi klinikte hemşireler bende öyle yaptım. Bu dönemde malesef herşey ticarete dökülmüş vaziyette ama Tolga hocada bunu yaşamadığım için herkese öneririm.Teşekkürler piezzo yöntemi ne oluyor acaba sadece erkek kaynaklı sorunlarda mı yapılıyor
Yaa öyle mi iyiymiş ozaman gerçekten de sadece aydında olması bize biraz ters olduYumurta ve spermin etkileşimini artırıyor döllenmesini sağlıyor canım. Ve mesela Tolga hocaya ilk konuştuğun ücreti alıyor diğer işlemlerden ücret almıyor mesela glue işlemi var transfer aşamasında kullanılan bir tür yapıştırıcı embriyonun tutunmasını sağlıyor başarı oranını artırıyor çoğu tüp bebek merkezi bunun için ekstra çok yüksek fiyatlar istiyor fakat Tolga hoca bu tür işlemlerden ücret almıyor. Bu bizim içimizi rahatlatmıştı çünkü her seferinde ekstra ücret ödemek gerçekten zor kullanılan ilaçları isterseniz oradan alabiliyorsunuz ücretli mesela ama kendisi bazı ilaçlar SGK karşılıyor buradan almak yerine yazdırıp alın dedi klinikte hemşireler bende öyle yaptım. Bu dönemde malesef herşey ticarete dökülmüş vaziyette ama Tolga hocada bunu yaşamadığım için herkese öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?