- 30 Kasım 2014
- 94
- 57
- 18
- Konu Sahibi yarim___8660
arkadaşlar izmir ege tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan var mı acaba yardımcı olun lutfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse yok muu koskoca izmir deyardımmmmm
kimseyi bulamadık heraldekimse yok muu koskoca izmir de
canım selam.Ben yaptırmadım fakat yaptıran kişilerle konuştum.Orda bir bayan vardı yeni hamile olduğunu öğrenmiş.Biz aynı gün 4 kişi yaptırdık 2 miz pozitif sonuç aldık dedi. Memnundu haliyle.Ben de 1 aşılama yaptırdım orda.Aslında hemşireleri doktorları gayet hoşuma gitti,servis temizdi.Özellikle hastanenin diğer bölümlerinden çok farklı insanların tutumu,düzeni açısından.Eğer rapor hakkın varsa denenebilinir bence.Ama talep çok olduğu için baya sıra bekliyormuşsun bilgin olsun.
canım ben orda yaptırdığım aşılama sonucu hamile kaldım fakat dış gebelikti.Bunda onların bir hatası yok tabii ki.Benim tüplerimde sorun vardı.Fakat o alt kattaki doktorlardan biri bana boş gebelik teşhisi koydu.Boşu boşuna kürtaj yaptılar.Baya sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı (ki bunu da onlar anlamadı yine)ve ölümden döndüm.Alt katlardaki servislerde asistanlar oluyor çoğu zaman ve her teşhislerine güvenilmemeli kesinlikle.Ama tüp bebek servisini beğenmeme rağmen bu yaşadıklarımdan sonra özele yöneldim.Kaan Bozkurt İrenbe ye gidiyorum şu anda.İlk deneme tek embriyo transferi oldu negatif sonuç.Şimdi 2. ye hazırlanıyorum.cnm biz başladık tepecikte hemşireler çok iyiler malum devlet destekli olduğu için süre biraz uzun aralık ayında gittik biz kendimi nisan mayısa ayına hazırladım inş süreç daha da uzamaz sizin durumunuz nedir
canım ben orda yaptırdığım aşılama sonucu hamile kaldım fakat dış gebelikti.Bunda onların bir hatası yok tabii ki.Benim tüplerimde sorun vardı.Fakat o alt kattaki doktorlardan biri bana boş gebelik teşhisi koydu.Boşu boşuna kürtaj yaptılar.Baya sonra dış gebelik olduğu anlaşıldı (ki bunu da onlar anlamadı yine)ve ölümden döndüm.Alt katlardaki servislerde asistanlar oluyor çoğu zaman ve her teşhislerine güvenilmemeli kesinlikle.Ama tüp bebek servisini beğenmeme rağmen bu yaşadıklarımdan sonra özele yöneldim.Kaan Bozkurt İrenbe ye gidiyorum şu anda.İlk deneme tek embriyo transferi oldu negatif sonuç.Şimdi 2. ye hazırlanıyorum.
canım ne yap ne et özele git derim.Ben yer kalmadığı için hem 1 ay bekledim.Üstüne anormal ağrılı çekiyor orası.O kadar acı çektim bir de düzgün çekemediler hsg yi.Diğer tüm testleri orda yaptır ama hsg için mutlka özeli tercih et.Her yer ordan iyidir.Ben ki dayanıklıyımdır.Perişan oldum.Benden sonra ki bayan bayılıyordu nerdeyse.Muamele de çok çirkindi.ben de tepecik infertilite bölümüne gittim, tüp bebekten oraya yönlendirdiler aşılama yaptırmadığım için, istedikleri testleri tamamlamam lazım. adetin 21. günü yapılan ve hsg testi yaptıracağım. hsg yi tepecikte yaptırabildiniz mi. bana adetin 1. günü gel, gün varsa 10. gününe gün veriyoruz ama özele gitsen daha iyi yer bulamayabilirsin dedi doktor
Hmm korktum şimdi sen böyle deyince, ben de dayanıklıyım sorun olmaz diye düşünüyordum. bi özel ayarlayayım kendime. özel hastanede de adetin 1. günü gitmek gerekmez heralde de mi. direk bitince gitsek olur mu. çalışıyorum da, ne kadar az izin, o kadar iyicanım ne yap ne et özele git derim.Ben yer kalmadığı için hem 1 ay bekledim.Üstüne anormal ağrılı çekiyor orası.O kadar acı çektim bir de düzgün çekemediler hsg yi.Diğer tüm testleri orda yaptır ama hsg için mutlka özeli tercih et.Her yer ordan iyidir.Ben ki dayanıklıyımdır.Perişan oldum.Benden sonra ki bayan bayılıyordu nerdeyse.Muamele de çok çirkindi.
Canım reglinin ilk günü ara gitmene gerek yok,ona göre randevu veriyorlar özelde.Ben bir daha gerekseydi Çınarlı da anestezili yaptıracaktım.Orası hem çok güzel çekiyor hem de doktora muayene olmadan direk sadece hsg çektirebiliyorsun.Bazı yerler muayeneyi şart koşuyor. 500 tl ydi en son Çınarlı da.Genelde o civarda özelde fiyatlar.Nereye gidersin bilemem ama heryer Tepecik in Hsg sinden iyidir.Unutamıyorum orda yaşadığım acıyı ve muameleyi.Hmm korktum şimdi sen böyle deyince, ben de dayanıklıyım sorun olmaz diye düşünüyordum. bi özel ayarlayayım kendime. özel hastanede de adetin 1. günü gitmek gerekmez heralde de mi. direk bitince gitsek olur mu. çalışıyorum da, ne kadar az izin, o kadar iyi
Canım reglinin ilk günü ara gitmene gerek yok,ona göre randevu veriyorlar özelde.Ben bir daha gerekseydi Çınarlı da anestezili yaptıracaktım.Orası hem çok güzel çekiyor hem de doktora muayene olmadan direk sadece hsg çektirebiliyorsun.Bazı yerler muayeneyi şart koşuyor. 500 tl ydi en son Çınarlı da.Genelde o civarda özelde fiyatlar.Nereye gidersin bilemem ama heryer Tepecik in Hsg sinden iyidir.Unutamıyorum orda yaşadığım acıyı ve muameleyi.[/QUOTE
Tamam canim teşekkürler, özele gidicem inş. Sen tepecikte tedavi gördün mu, durumun ne
Ben orda hsg ve 1 aşılama yaptırdım canım.Dış gebelik oldu maalesef.Ama bu onların suçu değil.Tüplerimde sıkıntı vardı çünkü.Onun dışında tüp bebek servisi de kötü değildi bana kalırsa.Başarı oranları da iyi gibi.Maddi olarak yıpranmamak için tercih edilebilinir.Fazla talep olduğu için kalabalık oluyor biraz.Tüp bebekte baya sıra bekliyorsun.Açıkçası oranın sadece tüp bebek bölümünü beğendim diyebilirim aslında.İnfertilite fena değil.Şöyle bir şey oldu bir de.Aşılama sonucu hamile olduğum çıktı testlerde.Ama bende devamlı bir ağrı,kanama filan oluyordu.Normal değildi.İnfertilitedeki doktor arkadaş bana boş gebelik var dedi.Yatırıp bir güzel kürtaj yaptılar.Sonra tabii geçmiyor ben hala çok kötüyüm.Gidiyorum fitil koyup gönderiyorlar habire.En sonunda özele gittim Umur Yensel e.Dış gebelik olduğu anlaşıldı ve nihayet öyle kurtuldum.Ölcektim neredeyse.Boşu boşuna kürtaj olmuşum ve baya geç kalınmıştı.Yani özetle anlatmak istediğim şu,aşılamanı Tepecik te yaptır.Basit bir işlem aşılama,heryerde aynı ilaçlar,aynı uygulama ve burda bedava.Sadece ilaçların bir kısmını ödüyorsun.Ama oradaki doktorların çoğunun asistan olduklarını unutmamak gerek.Böyle benim ki gibi başa gelebilecek özel durumlarda yalnızca onların teşhisine bağımlı kalınmamalı.Benim başıma bu olay gelmeseydi ben devam edecektim oraya memnundum,işyerime yakın,ama biraz fobi oldu bende artık.Şimdi irenbe de tüp bebek yaptırıyorum cnm..
rica ederim cnm.Ne öğrenmek istersen istediğin zaman sorabilirsin.Bildiğim bişeyse seve seve upuzuun anlatırımteşükker ederim ayrıntılı anlatımın içinpeki verilen testleri yaptırıp götürdükten sonra eğer aşılamaya uygunsa aşılama yapılması ne kadar sürüyor, ne kadar bekliyoruz