ilk önce koyu kahverengi kanamam olduğu ıcın acıl çankaya tıptaki erkek dr a gıttım 6 haftalık hamıleydım vajınal ultrason ıle muayne edip kalp atışlarını dınletti folık asıt verıp gönderdi, kanamayı onemsemedı 8 haftalık gel dedi ben pek memnun kalmadım açıkçası 15 hazıranda egepol gökalp beyden randevu aldım 23 agustosa verdıler yanı 16. haftaya bende vakıt kaybetmemek için karatas hastanesıne dr. osman beye randevu aldım 8, haftada ultrasona girdim çok ılgılendı bir suru bılgı verdı hamılalıgımle ılgılı yapmam gerekenlerı anlattı aklımda en buyuk soru ısaretı safra kesem olmaması ıdı o konuda rahatlattı benı tsh kan sayımı ıdrar tahlılı ve gebelıkte tehlıkelı su cıceğı benzerı hastalıkların tahlılını yaptırdı ben cok memnun kaldım osmanbeyden 1 0. haftada egepolden sukran hanıma randevum vardı ona da gıttım . 8 haftada muayene olduğumu söyledim tahlıl sonuclarıma baktı her sey ıyı bırde usg ye bakalım dedi 2 dakıaka falan da usg baktı 13. haftada gel 2li test yapalım dedi 13, hafta randevusunu aldım ama kararsız kaldım osman bey daha ılgılı ultrason cıhazı daha modern galıba gökalp beye gıdene kadar osman beyde edevam edeceğim sukran hanımın randevusunu ıptal edicem 20. hafta randevusunuda aldım gökalp beyın şimdi ekım randevusunun acılmasını beklıyorum