• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Egepol Hastanesine giden var m?

ilk önce koyu kahverengi kanamam olduğu ıcın acıl çankaya tıptaki erkek dr a gıttım 6 haftalık hamıleydım vajınal ultrason ıle muayne edip kalp atışlarını dınletti folık asıt verıp gönderdi, kanamayı onemsemedı 8 haftalık gel dedi ben pek memnun kalmadım açıkçası 15 hazıranda egepol gökalp beyden randevu aldım 23 agustosa verdıler yanı 16. haftaya bende vakıt kaybetmemek için karatas hastanesıne dr. osman beye randevu aldım 8, haftada ultrasona girdim çok ılgılendı bir suru bılgı verdı hamılalıgımle ılgılı yapmam gerekenlerı anlattı aklımda en buyuk soru ısaretı safra kesem olmaması ıdı o konuda rahatlattı benı tsh kan sayımı ıdrar tahlılı ve gebelıkte tehlıkelı su cıceğı benzerı hastalıkların tahlılını yaptırdı ben cok memnun kaldım osmanbeyden 1 0. haftada egepolden sukran hanıma randevum vardı ona da gıttım . 8 haftada muayene olduğumu söyledim tahlıl sonuclarıma baktı her sey ıyı bırde usg ye bakalım dedi 2 dakıaka falan da usg baktı 13. haftada gel 2li test yapalım dedi 13, hafta randevusunu aldım ama kararsız kaldım osman bey daha ılgılı ultrason cıhazı daha modern galıba gökalp beye gıdene kadar osman beyde edevam edeceğim sukran hanımın randevusunu ıptal edicem 20. hafta randevusunuda aldım gökalp beyın şimdi ekım randevusunun acılmasını beklıyorum

ilk önce koyu kahverengi kanamam olduğu ıcın acıl çankaya tıptaki erkek dr a gıttım 6 haftalık hamıleydım vajınal ultrason ıle muayne edip kalp atışlarını dınletti folık asıt verıp gönderdi, kanamayı onemsemedı 8 haftalık gel dedi ben pek memnun kalmadım açıkçası 15 hazıranda egepol gökalp beyden randevu aldım 23 agustosa verdıler yanı 16. haftaya bende vakıt kaybetmemek için karatas hastanesıne dr. osman beye randevu aldım 8, haftada ultrasona girdim çok ılgılendı bir suru bılgı verdı hamılalıgımle ılgılı yapmam gerekenlerı anlattı aklımda en buyuk soru ısaretı safra kesem olmaması ıdı o konuda rahatlattı benı tsh kan sayımı ıdrar tahlılı ve gebelıkte tehlıkelı su cıceğı benzerı hastalıkların tahlılını yaptırdı ben cok memnun kaldım osmanbeyden 1 0. haftada egepolden sukran hanıma randevum vardı ona da gıttım . 8 haftada muayene olduğumu söyledim tahlıl sonuclarıma baktı her sey ıyı bırde usg ye bakalım dedi 2 dakıaka falan da usg baktı 13. haftada gel 2li test yapalım dedi 13, hafta randevusunu aldım ama kararsız kaldım osman bey daha ılgılı ultrason cıhazı daha modern galıba gökalp beye gıdene kadar osman beyde edevam edeceğim sukran hanımın randevusunu ıptal edicem 20. hafta randevusunuda aldım gökalp beyın şimdi ekım randevusunun acılmasını beklıyorum

BENİMDE başıma geldi aynı olay bende şükranın hastasıydım.20 hftalık gebeyim 1 hfta once kahverengi leke geldi ve boyle bir durum olursa hemen gel dedi bende hemen gittim kapısını caldım skran hanım boyle bir durum var dedim kac hftalıksın dedi soyledim olmamsı lzm sende dedi hemen git kaydını yap gel hemen alttan muayne edicem dedi bende kokrtum tabikide bişey var zannedip.gttim kaydımı yaptım ve kapısını caldım aldım diye bkle dedi randevulu hasta var ondan sonra hemen seni alıcam dedi.. saat 14:00 da gittim doktora bana tam 17:00 da artık yoruldum bklemekten kapısını caldım ben dha ne kdr beklıcem acil dediniz dedim dondu bana dedi yarın gelsin bugun isim cok.bende kızdım yetkilere soyledim kyt yapanlar hemen aradılar onu neden almıyorsunuz durumu boyle boyle sonra hemen kendı geliyor cagırmaya peşimde.bende girmedim tabikide gittim Hakan Sabırlıdan Randevumu aldım.herkez gordugume gore hakan beyden memnun ben ilk kızımı devlet hastanesinde dogurdum bu kadar problem yasamadım.Şükran Kopal ı asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum.hakan bey konuusnda yorum yapamıyorum 14 agustosta randevum nasıl bir doktor ona gore yorum yaparım gene.

BENİMDE başıma geldi aynı olay bende şükranın hastasıydım.20 hftalık gebeyim 1 hfta once kahverengi leke geldi ve boyle bir durum olursa hemen gel dedi bende hemen gittim kapısını caldım skran hanım boyle bir durum var dedim kac hftalıksın dedi soyledim olmamsı lzm sende dedi hemen git kaydını yap gel hemen alttan muayne edicem dedi bende kokrtum tabikide bişey var zannedip.gttim kaydımı yaptım ve kapısını caldım aldım diye bkle dedi randevulu hasta var ondan sonra hemen seni alıcam dedi.. saat 14:00 da gittim doktora bana tam 17:00 da artık yoruldum bklemekten kapısını caldım ben dha ne kdr beklıcem acil dediniz dedim dondu bana dedi yarın gelsin bugun isim cok.bende kızdım yetkilere soyledim kyt yapanlar hemen aradılar onu neden almıyorsunuz durumu boyle boyle sonra hemen kendı geliyor cagırmaya peşimde.bende girmedim tabikide gittim Hakan Sabırlıdan Randevumu aldım.herkez gordugume gore hakan beyden memnun ben ilk kızımı devlet hastanesinde dogurdum bu kadar problem yasamadım.Şükran Kopal ı asla ve asla kimseye tavsiye etmiyorum.hakan bey konuusnda yorum yapamıyorum 14 agustosta randevum nasıl bir doktor ona gore yorum yaparım gene.

Canım Hakan Bey Veya Gökalp Beyden Şaşmayın.ben biliyorsun şükran hanımın hastasıydım bu gune kadar size gecen gun tavsiye ettim ama bugun fikrim degisti.benim biraz kanamam geldi sıra al gel dedi 3 saat bkledim acil oldugu halde dondu bana dediki yarın gelsin hiç umursamaz bir şekilde.

üzüldüm yaşananlara
ben de perşembe ilk kez şükran hanımı deneyeceğim
memnun kalırsam ne ala
kalmazsan Hakan Beyi deneyeceğim
Bİrr de şükran hanım alttan falan bakmıyor dimi
karın ultrasonu ile baktırırım,bir de 4 boyutlu usg var mı?

Son düzenleme:
slm herkeze..egepolde nezahat hanımın hastasıyım.doktorumdan da çok memnunum.Ama daha doğumla ilgili hiç bir şey konuşmadık.Acaba epidural normal doğum yaptıran var mı aranızda.

slm herkeze..egepolde nezahat hanımın hastasıyım.doktorumdan da çok memnunum.Ama daha doğumla ilgili hiç bir şey konuşmadık.Acaba epidural normal doğum yaptıran var mı aranızda.

nezahat hanım çok kalabalık mı canım
ben şükran hanıma radevu alabildim
bi dahakine nezahat hanımamı geçsemki

Şükran hanima ilk randevum geçen haftaydı
çok güleryüzlü bir bayan
haftaya tekrar gideceğm bakalım biraz deneyeceğim

kızlar ben birşey duydum doğru bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?normal doğumda egepol hastanesi epidural yapmıyormuş sadece spinal yapıyormuş.ben öyle birşey olacağına pek ihtimal vermedim ama yardım ederseniz çok sevinirim

Şükran hanima ilk randevum geçen haftaydı
çok güleryüzlü bir bayan
haftaya tekrar gideceğm bakalım biraz deneyeceğim

bende gittim canım şükran hanıma
geceden uykusuz olmasına doğum yaptırmasına rağmen çok ilgili neşeli güler yüzlüydü
gayette iyi ilgilendi
kan tahlili filanda istedi,herkes çok ilgiliysi ve işlemler öle aman aman beklemeden olup bitiyo
bu cuma tahlil sonuçlarım için gidicem,akşam çalışıyomuş bu hafta, işçıkışı gidicez bakalım
bide hemen çıkmadan ağustos ayı içinde randevu aldım :))

kızlar ben birşey duydum doğru bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi?normal doğumda egepol hastanesi epidural yapmıyormuş sadece spinal yapıyormuş.ben öyle birşey olacağına pek ihtimal vermedim ama yardım ederseniz çok sevinirim

bilgim yok benim,öğrenirsem paylaşırım

gökalp bey ben gecen hafta sordum en erken eylülde randevu veriyorlar.hakan bey den aldım bende şükranın hstasıydım problemler yasadım degistiridm. ben zaten tek sükran boş oldugu için hemen oona veriyorlar.bende hemen ona verdiler gec kalmıyayım kontrollerimde diye basladim ama çok pişman oldum egepolda dogum ucreti 1000 tl medikal park pahalı diye duydum ben :5::5::5:

medicalde 2000 civarını buluyor doğum
egepole anca gideceğim fark görmezsem devame derim ama medicalden de memnunum
artık bi karar versem iyi olacak

arkadaşlar egepolün kendi bünyesinde ikili test yapılıyor mu farklı bir yere yönlendirilyormuş diye duydum fiyatı nedir bilginiz var mı?

arkadaşlar egepolün kendi bünyesinde ikili test yapılıyor mu farklı bir yere yönlendirilyormuş diye duydum fiyatı nedir bilginiz var mı?

hayır ikili testi yapmıyorlar. alsancaktaki özel laboratuvarlara yönlendiriyorlar. fiyatı 90 TL ama vaktin varsa yeşilyurt u öneririm sonucu 10 günde alırsın. ücretsiz. ben boşuna 90 TL verdim çünkü öğrendiğimde kontrolüme 3 gün vardı yani yetişmeyecekti :(

hayır ikili testi yapmıyorlar. alsancaktaki özel laboratuvarlara yönlendiriyorlar. fiyatı 90 TL ama vaktin varsa yeşilyurt u öneririm sonucu 10 günde alırsın. ücretsiz. ben boşuna 90 TL verdim çünkü öğrendiğimde kontrolüme 3 gün vardı yani yetişmeyecekti :(

teşekkürler esinu yeşilyurt bana çok yakın bende orayı düşündüm fakat emin olamadım işte özelde olsa daha mı iyi olurdu diye kontrolüme 15 gün var gidip yaptırsam yetişir sanırım ama 11.haftadayım daha salı günü 12.haftaya gircem çarşamba giderim olmazsa 12den itibaren yapılır diye biliyorum çünkü sorun olmaz sanırım.

merhaba arkadaşlar ben 2011 kasımda kızımı dünyaya getirdim dr.hakan sabırlı sezeryan yaptım ama 40 hafta 2 günlük olana kadar bekledik en sonunda olmayacağına inandığım için sezeryanı kabul ettim şimdi 17 haftalık hamileyim yine kızım olucak nasipse ve yine hakan beye gidiyorum çünkü çok memnunum ilgisinden pozitif enerjisinden yüzüme bakınca beni anlamasından hastanede her hangi bi yerde gördüğünde tanımasından herşeyinden memnunum. Arkadaşım Göaklp beyde doğum yaptı hiç dikişsiz epiduralle normal doğum çok memnun, eltim hakan beyde yaptı çok rahat normal doğum, dilek hanıma giden arkadaşım asla tavsiye etmiyodu nasip onun nöbetine denk geldi ve onda doğum yaptı ama sezeryan yani o nezahat hanım der bu asla der ben hakan bey diyorum ama sizlerden biri belki memnun kalmamıştır yani anlayacağınız memnuniyet meselesi bide evet bizler para verip oralara gidiyoruz ii muamele beklemek hakkımız ama bende çalışan bir insan oılarak şöyle düşünüyorum hergün mutlu olmak yada hergün sorunsuz yaşayabilmek mümkün değil belkide siz ters zamana denk gelmişsinizdir :D birde bence sezeryan yanlısı değil doktorlarımız maalesef ben 2 sene içinde egepolde o kadar çok hamile bayanla tanışıp muhabbet ettimki çoğu sezeryanı kendisi istiyo o yüzden hastanenin yada doktorun adı sezeryancıya çıkıyo bence öyle bişey yok hepsi imkanları dahilinde normal doğum yanlısı içinizi hiç karartmayın hastanede doktorlarda çalışanlarda hepsi çok çok ilgili insanlar ben çok memnun kaldım inşallah 2.ci kızımıda sağ sağlim hakan beyin eşliğinde kucağıma alırım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar allah kurtarsın.

dr hakan sabırlı doğumumu yaptı. normal doğumdu. gebeliğimde hiç bir sıkıntı yaşamadım . ama sağolsun doktor çocuğu sıkıştırdı . bastıra bastıra çıkardılar çocuğumu . hipotonik bebek oldu . şu an çocuğu doktor doktor gezdiriyoruz . hiç tavsiye etmiyorum bu doktoru .

egepol 2013 doğum fiyatı 1200 tl olmuş normal yada sezaryan değişmiyor aynı ayrıca muayene ücretide 42 tl ve doğum için yanınızda ikinci refakatçi kalırsa 70 tl bilgilerinize arkadaşlar

medicalde 2000 civarını buluyor doğum
egepole anca gideceğim fark görmezsem devame derim ama medicalden de memnunum
artık bi karar versem iyi olacak

merhaba canım foruma öylece bakarken denk geldi yorumuna. ben de aynı durumdayım bu ayki randevum mediklde hatta çarşamba günü. önümüzdeki ay için de egepolde nezahat hanımdan randevu alıyım diyorum yorumlar hep iyi yönde ben de bir kere gtmiştim arkadaşımın doktoru olduğu için. çok güler yüzlü bi bayan. bir an önce karar vermem lazım benimde.

Merhaba Canım Ben Şükran Hanımın Hastasıyım Her Zaman Telefona Ulasabileceğiniz Ve Bütün Sorularınıza Cevap Verebilicek Bir Doktor Ben Pazartesi Günü Gittim Birde 4 li Ultrasyona giricem 27 sinde çok ilgili bir doktor.

canım 4 boyutlu ultrason fiyatı nedir acaba bilginiz var mı?

egepol 2013 doğum fiyatı 1200 tl olmuş normal yada sezaryan değişmiyor aynı ayrıca muayene ücretide 42 tl ve doğum için yanınızda ikinci refakatçi kalırsa 70 tl bilgilerinize arkadaşlar

öncelikle merhabalar kulübün yeni üyesi olarak. 38 haftalık hamileyim eşimin vasıtasıyla özel bir dr. a gidiyoruz çok ilgili ve alakalı zaten eşim de dr. olduğu için bizden muayene ücreti almıyor. özel olduğu için bize bir hastane lazım dr.um oraya gelecek egepol hakkında hem çok ii hemde çok kötü eleştiriler okudum. orada normal yada sezeryanla doğum yapan arkadaşlar memnuniyetlerini tada memnuniyetsizlerini yazarsa sevinirim. birde biz emekli sandığı olduğumuz için hastane bizden normal doğum için ne kadar ödeme yapmamızı isteyecek bilen varsa cvp bekliyorum. birde normal doğum istiyorum ama çok kararsızım sezeryanıda düşünmeli miyim?

ben de egepole randevu aldım dilek hanıma inşallah memnun kalırım bilen var mı ? tahliller bünyesinde yapılıyo mu yoksa dışarı mı gönderiyolar ücretler hakkında bilginiz varsa sevinirim

Back
X