izmir ekol. doktor önerisi olan var mı?

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
ekole randevu alıcam bu hafta ama hangi doktor daha karar veremedim . burnumda kırıklık var. kenik eğriliği var ve et büyümesi var estetikte istiyorum . bu ameliyatı kbb doktorumu daha iyi yapar. yoksa estetik cerrahimi tercih edilmeli.hastanede her iki alanında doktoru mevcut ama hangisine randevu alayım karar veremedim. o hastanede ameliyat olup. tavsiyeleriniz varsa. şimdiden tesekkür ediyorum sizlere

Benim ablam oldu burnundan fatih beye kendisi şuan çok memnun. Ama burnumda et de var demişsin onun içinde kbb doktoru cem karasa uğra derim yada en iyisi sen durumu git görüş hastanede onlar ona göre yardımcı olacaktır ben yanlış bilgi vermek istemem. 2 side kendi alanlarında çok başarılı doktorlar.

Benim ablam oldu burnundan fatih beye kendisi şuan çok memnun. Ama burnumda et de var demişsin onun içinde kbb doktoru cem karasa uğra derim yada en iyisi sen durumu git görüş hastanede onlar ona göre yardımcı olacaktır ben yanlış bilgi vermek istemem. 2 side kendi alanlarında çok başarılı doktorlar.

yokmu önerisi olan bu hafta randevu almam lazım
Esim 1 hafta once ekol de ameliyat oldu estetik deil burnundan kemik alindi sinusleri iltihapliydi o temizlendi doktorumuz Opr.Dok.Mehmet OZEKMEKCI biz cok memnun kaldik ameliyattan sonra sadece icerde slikon tampon olmasi disardan hicbirsekilde burnunun kapatilmamasi rahat nefes almasini sagladi bu buyuk bir rahatlikti cok ilgili guler yuzlu bir doktor tavsiye ederim

Izmirde güzel burun yapan kbb uzmani var mıdır ? Nefes problemini çözmüşken burunların dış görünümü estetik cerrahlardan daha başarılı yapan kbb uzman doktorları baya övülüyor fakat izmirde kbb doktorunun basarılı burun yaptığı hastalar var mıdır merak ediyorum :)

Arkadaşım Denizhan Özkaya'ya yaptırdı. Çok memnun ama tabi bu işlerin garantisi yok. Süper hekimler bile hata yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…