İzmir -ekol-fatih uygura burnunu yaptıran varmı ?

lesya8610

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
705
180
628
bulunduğum şehirde aslında güzel bir doktor buldum ama 6bin tl ve peşin dedi kredi karta taksit olsa iyi olacaktı şuan için peşin o parayı bulamam. İzmirden bir arkadaşımda ekol hastanesini tavsiye etti orda da genelde kbb uzmanı doktorlar estetik olarak tek bir doktor var fatih uygur . Ama yaptıgı örnekler yok hiç nette duyumlarınız yada yaptıranlarınız var mı ? Birde kafamı kurcalayan bir soru başka sehirde estetik yaptırmak mantıklı mı kaç kez gidip gelmem gerekir dikiş alımı tampon vb . Gibi kaç kez gidiliyor ? Gidip gelme işi olmasın diye kendi sehrimde olayım istedim ama taksit imkanı sunmadılar

bulunduğum şehirde aslında güzel bir doktor buldum ama 6bin tl ve peşin dedi kredi karta taksit olsa iyi olacaktı şuan için peşin o parayı bulamam. İzmirden bir arkadaşımda ekol hastanesini tavsiye etti orda da genelde kbb uzmanı doktorlar estetik olarak tek bir doktor var fatih uygur . Ama yaptıgı örnekler yok hiç nette duyumlarınız yada yaptıranlarınız var mı ? Birde kafamı kurcalayan bir soru başka sehirde estetik yaptırmak mantıklı mı kaç kez gidip gelmem gerekir dikiş alımı tampon vb . Gibi kaç kez gidiliyor ? Gidip gelme işi olmasın diye kendi sehrimde olayım istedim ama taksit imkanı sunmadılar
Canım ben sezgin öztürke yaptırdım şuan özel karataşta eskiden ekoldeydi çok memnunum izmir de 1numara tavsiye ederim

Tesekkürler cnm onu da bi araştırayım peki ameliyat olduktan sonra kaç kez gidiliyor kontrole ben başka bi sehirden geleceğin izmir zor olur mu

Arayacagım canım kendi sehrimde olucaktım ne güzel taksit imkanı sunmadılar birden bire 6 bin peşinde beni zorlayacak . Ameliyattan sonra tampon ve dikiş alımı aynı gün mü oluyor ?

bende ekolde olmustum hastane olaarak ılgı laka yönunden cok cok ıyı fakat fatih beye olmadıgım ıcın bırsey dıyemıcem canm

Back
X