Fatih beye burun amelıyatı oldum.Daha 9 günlük çok yeni.bugun bandajlarım ve tamponlar çıktı.O kdr güzel suratımla uyumlu ,sıratmayan ve bir o kadarda kibar bir burun olduki.Muazzam.Şişkinliklerim olmasına ragmen cok ama cok iyi.Morluklarım da geçti.Fatıh bey gerek profsyon. Gerek beyefendılıgı ve ekibiyle mukemmel bır doktor.İzmirde tek geçerim net.Bence gidp İstanbulda 2 katı fıyat verıp unlu doktorlara olmanıza gerek yok.Buraya yazmayı bır borç bilirim.Sırf yazmak için uye oldum hatta.Çunku ben de o yollardan geçtim.Burdan araştırmıstım.İzmirliyim.Instagram sayfasına baktım.Gercekcı hasta yorumları ve vıdeoları etkıledı.Bıde herkese aynı burun yapmamış olması dogal yapması.Hastaları ıle ıletısmede gectım hatta.Fahrı Molayla arasında kalmıstım.Ama kalbımın sesını dınledım.Gorusmedede netlestı iyikide oyle yapmısım.Ilk gunler bıraz zor evet ama ageı hıc yok.Tek sorun tamponlar nefes alamamak.9.gün alçıyla yanı bugun tamponlar cıktı.Cok iyiyim.Tamponlar cıkıncada hıc agrı olmadı.Yalnızca tuhaf bı his burnundan bısey cıkarıyo olmaları:) Amelıyatı Su hospitalda oldum.Cok guzel bı hastane hemsırelerı cok ılgılı.Bu arada Fatıh bey Eskıden ekol hastanesınde calısıyordu.Sımdı Ozel muayenesı var.Gul sokakta.Soru soran olursa yardımcı olabılırm.Gelısmelerıde yazıcagım.Dedıgım gıbı şişkinlikle olmasına ragmen suan asırı mennunum.yazın yapmam etkılemedı dırek gunesten kacıyorum sadece şapka takıyorum gölgede takılıyorum.Bır sure dırek gunese cıkmak denıze kafamı sokmak yasak.Inanın benım kadar pinpirikli bır kadın bunları soyluyorsa oyledır:)