Merhaba, ben de ekol hastanesinde olmayı planlıyorum fakat pandemi yüzünden beklemeye aldım. behçet şahine muayene olmuştum. 9000 lira fiyat vermişti. siz oldunuz mu?Merhaba öncelikle. Ben haftaya Ekol Hastanesi’ne burun estetiği yaptırmak için randevu almayı planlıyorum. Fakat hangi doktoru seçeceğim konusunda çok kararsızım. Bir de burun olunca geri dönüşü kolay olmuyor. Bu konuda deneyiminiz varsa hangi doktoru önerdiğinizi ve önermediğinizi yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :
ekol hastanesi sgk anlaşmalı mı bu fiyatı çıkardıMerhaba, ben de ekol hastanesinde olmayı planlıyorum fakat pandemi yüzünden beklemeye aldım. behçet şahine muayene olmuştum. 9000 lira fiyat vermişti. siz oldunuz mu?
Hayır SGK karşılamıyormuş bu ameliyatı. Ama birden fazla yerden sordum hep bu fiyat bandında. Fazla mi sence fiyatekol hastanesi sgk anlaşmalı mı bu fiyatı çıkardı
bence pahalı gibi geldi.Hayır SGK karşılamıyormuş bu ameliyatı. Ama birden fazla yerden sordum hep bu fiyat bandında. Fazla mi sence fiyat
hangi doktor da karar kıldınız oldun muHayır SGK karşılamıyormuş bu ameliyatı. Ama birden fazla yerden sordum hep bu fiyat bandında. Fazla mi sence fiyat
ben de olucam kararsızım sen krar verdin mibence pahalı gibi geldi.
ben korona nedeniyle erteledim şimdilik :/ korkuyorum çünkü vakalar çok arttı..ben de olucam kararsızım sen krar verdin mi
evet haklısın arttı ama olmayı düşünüyorum inşallah beni anlayan iyi bir doktor bbulurum sorunsuz bir şekilde ameliyattan çıkarım olursam haber vereyimben korona nedeniyle erteledim şimdilik :/ korkuyorum çünkü vakalar çok arttı..
inşallah her şey istediğin gibi olur..merakta bırakma haberleşelimevet haklısın arttı ama olmayı düşünüyorum inşallah beni anlayan iyi bir doktor bbulurum sorunsuz bir şekilde ameliyattan çıkarım olursam haber vereyim
Neden önermiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?