• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir en iyi devlet lisesi..

esramm85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
187
1
0
41
Bayburt
arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı..lütfen yazın...iyi bir devlet lisesine ihtiyacım var..kardeşim için..

Belki tarafsız bir göz gerekli olabilir ama mezunu olarak söylüyorum bence de en
iyisi kesinlikle İzmir Atatürk Lisesi. Daha sonra da Bornova Anadolu Lisesi.

canım bahsettiğiniz okulları biliyorum da onlar sınav sonucu öğrenci alıyor..aslında ben soruyu yanlış sordum..düz lise demek istedim..şu ana kadar innönü lisesi ve karataş lisesi dendi ama..lütfen yardım edin..

İnönü ye iyi mi dediler? Bence berbat.
Ama başka önerebileceğim bir lise aklıma gelmiyor. Çünkü bilmiyorum :(

canım bahsettiğiniz okulları biliyorum da onlar sınav sonucu öğrenci alıyor..aslında ben soruyu yanlış sordum..düz lise demek istedim..şu ana kadar innönü lisesi ve karataş lisesi dendi ama..lütfen yardım edin..

Özellikle Karataş'tan uzak durun.
Kız Lisesi mezunuyum, yatılı kaldım orada ve Karataş'lılar da vardı.
Okulda ne eğitim, ne öğretmen, ne de doğru düzgün öğrenci var.
Habire erken dönerlerdi yurda, dönemde bir ders için 3 kere hocaları değişirdi, çeteleri malum.
Şuanki halinin pek de değişmiş olacağını sanmıyorum.
İzmir'deki liseler açıkcası biraz semtle de alakalı oluyor.
Semt ne kadar tutulan, ne kadar iyi ise okul başarısı da daha yüksek, başıboşluğun az olduğu okullar oluyor.
Sebebini çok da anlayamasam da belirli, düzenli, güvenli bir semte indirgeyin seçeneklerinizi, daha sonra içlerinden okul başarı derecelerini karşılaştırarak seçin derim.

namık kemal lisesini düşünebilirsiniz bence.benim kardeşim ordan mezun.aman aman bir okul değil tabi ki sonuçta bir düz lise ama diğerlerine nazaran iyi diye biliyorum.benim kardeşim ve arkadaşları üniversiteyi ilk yıldan kazandılar.eğitim konusunda diğer düz liselerden daha iyi yani.

inönü mü dediler? uzak durun! inönü, beştepeler ve eşrefpaşa liselerinden kesinlikle uzak durun.

inönü bu kadar berbat mı arkadaşlar..
namık kemal lisesi nerede canım..offf ya ne kadar da zormuş..

Namık Kemal Lisesi fuar 26 ağustos kapısına doğru giderken yolun hemen solunda
kalıyor.Ulaşımı kolay bir okul.

bornova suphi koyuncuyu çok methederler ama kulaktan dolma işte doğruluğun dan emin değilim

Back
X