P puffyier Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 27 0 6 35 İzmir 23 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi puffyier #1 Arkadaşlar merhaba, Ento Kbb`de Fırat Demirtaşoğlu`na burun estetiği olan var mı acaba?
ay_cicek Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2011 43 0 36 İzmir 23 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi puffyier #2 puffyier .!.: Arkadaşlar merhaba, Ento Kbb`de Fırat Demirtaşoğlu`na burun estetiği olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... kimse ameliyat olmamış mı sen oldun mu? bende dün duydum ismini olanlar var yaptığı 2 kişinin fotolarını gördüm gayet iyi duruyordu ama emin olamadım bende araştırıyorum.
puffyier .!.: Arkadaşlar merhaba, Ento Kbb`de Fırat Demirtaşoğlu`na burun estetiği olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... kimse ameliyat olmamış mı sen oldun mu? bende dün duydum ismini olanlar var yaptığı 2 kişinin fotolarını gördüm gayet iyi duruyordu ama emin olamadım bende araştırıyorum.
melina241 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2016 28 5 86 41 26 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi puffyier #3 ben oldum...ve memnun diilim..ama biçok hastada başarılı olabilir..benim burnum bariz yamuk