Gebeliğe Hazırlık İzmir gebelik takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyasari_kiz

Gönlümüzce olsun 🙏
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2021
696
469
53
Merhaba hanımlar izmir de gebelik için doktora gidiyordum şükür hamileyim ama takibi için doktor önerebilir misiniz bana ilgili sıcak kanlı bi doktor arıyorum doktorum hastalarıyla çok alakasız değiştirmek istiyorum 😰 Bornova tarafındayım

Merhaba hanımlar izmir de gebelik için doktora gidiyordum şükür hamileyim ama takibi için doktor önerebilir misiniz bana ilgili sıcak kanlı bi doktor arıyorum doktorum hastalarıyla çok alakasız değiştirmek istiyorum 😰 Bornova tarafındayım
Özel Çınarlı Hastanesinde Reşat Bozoklar'ı çok duydum ona gideceğim. Dün başka bir doktora gittim ama hiç memnun kalmadım ben soru sormadan kendisi hiç konuşmuyor, açıklamıyor nötr.

Özel Çınarlı Hastanesinde Reşat Bozoklar'ı çok duydum ona gideceğim. Dün başka bir doktora gittim ama hiç memnun kalmadım ben soru sormadan kendisi hiç konuşmuyor, açıklamıyor nötr.
Ben doktoruna çok güveniyorum ama çok ilgisiz mesela gebe olduğumu söyledim şehir dışındaydım daha çok küçük 3 hafta sonra gel dedi bana bakmaya bile çağırmadı

Özel diyosaniz Dr serife dikayak sayfasina bakin inst.dan anlarsiniz 🤗 bu arada Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. 🤗

Özel Galen Hastanesi Ceren hanım, hem öğretim görevlisi hemde cook tatli biri. Muayene ücretleri de uygun, hastane otel gibi. Çok güzel, bayraklı taraflarinda yakin sana mutlaka bak

Bizler için zor ama bir o kadarda doğanın mucizesi olan hamilelik döneminde yanımızda olan doktorumuz bizim için çok önemlidir doktorda aradığımız bilgi tecrübe güler yüz samimiyettir ve bunların hepsi FEYZA AĞACA GÜLER hocamda fazlasıyla var hatta sizi sizden çok düşünen gece gündüz sizinle iletişime geçen nasıl olduğunuzu soran kendinizi güvende hissetmenizi sağlayan muhteşem bir doktordur
Benim hamilelik sürecim biraz zor geçti ve hocamın erken tespitleriyle hep bir adım ondeydik ve en sonki tespiti olmasa bebeğimi kaybedebilirdim kendisine minnetarim evladımi bana bağışladı ne kadar teşekkür etsem azdır Gözünüz kapalı kendinizi ve bebeğinizi kendisine emanet edebiliceginiz güzel kalpli muhteşem bı doktor

İlayda hanım sizede teşekkür ederiz en az hocamın kadar sizde güler yuzunuz ve ilginizle bizi motive ediyorsunuz harika ve sıcak bir ortam yaratıyorsunuz
Feyza hocam ve ekibi hersey gönlünüzce olsun sizleri çok seviyoruz başarılarınızın devamini dileriz iyiki sizlerle tanismisiz 🥰

Back
X