Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende var ayni boydayiz suan sehir disindayim 7 sinde izmire donecegim guzrl haberler alirsaniz bana donus yapabilirsiniz.hic giyilmemis olan da varCok yakin arkadasim ve umarim ben ( 5 mayis ta belli olacak) hamile kiyafeti ariyoruz. Boy 1.60 simdiden tesekkurler....
Sendekiler kac beden?beden?
BendeCok yakin arkadasim ve umarim ben ( 5 mayis ta belli olacak) hamile kiyafeti ariyoruz. Boy 1.60 simdiden tesekkurler....
Bende de 2 pantolon 1tayt 4tane elbise 1tişört 1gomlek var lcw marka hepsi ayrıca lierac hic kullanılmamış çatlak kremi ayrıca yine hic kullanılmamış lansinoh göğüs kremi var ancak erzurumdayim düşünürseniz kargo ile gonderebilirimCok yakin arkadasim ve umarim ben ( 5 mayis ta belli olacak) hamile kiyafeti ariyoruz. Boy 1.60 simdiden tesekkurler....
Boy beden uyuyorsa resim koyabilir misin?Bende
Bende de 2 pantolon 1tayt 4tane elbise 1tişört 1gomlek var lcw marka hepsi ayrıca lierac hic kullanılmamış çatlak kremi ayrıca yine hic kullanılmamış lansinoh göğüs kremi var ancak erzurumdayim düşünürseniz kargo ile gonderebilirim
Olabilir bedenim ilerde degisecek cunku. 13 mayista geliyorum ozelden tlfnumu gondercem konusalim...Merhaba cw.denis,
Bende LCW ve Tiffany'den aldığım 5-6 tane elbise, bir adet Gebe marka siyah kumaş etek ve hamileyken aldığım bir sürü renkli L beden bluz. Elbiseler de 42-44 beden. İzmir Küçükyalı'dayız, bekleriz:)
Tabi kiBoy beden uyuyorsa resim koyabilir misin?