Ben de Izmir de doktor aradim bikac doktora gottim ozel olunca yogun degiller ve tabi ki ilgililer ama dogum ucretleri cok pahali. 2. Donem izne ayrilmis olucam memleketim Denizli orda bi doktor bulup dogumu orda yapmayi planliyorum. 3000 dogum ücretimi olur. Bu bi de en ucuzu
Ben de Izmir de doktor aradim bikac doktora gottim ozel olunca yogun degiller ve tabi ki ilgililer ama dogum ucretleri cok pahali. 2. Donem izne ayrilmis olucam memleketim Denizli orda bi doktor bulup dogumu orda yapmayi planliyorum. 3000 dogum ücretimi olur. Bu bi de en ucuzu
Uygun yerlerde var ama benim biraz riskli geçiyor o yüzden çok araştırıyorum tecrübe etmiş dr undan memnun arkadaşlar vardır diye. Mesela Hayat Hastanesi Dr. Mine Genç Şifadan gelmiş ve ilgili bir dr memnun olan çok insan var çevremde muayenesi 52 tl doğum 1200 fakat dediğim gibi bana riskli gebelikte uzman bi dr lazım.
Egepolde Gökalp bey ve Karataş Hast. de Aysel hanım Hakkı'nda bilgisi olan varmı arkadaşlar. 2 düşük yaptığım için konusunda uzman olması ve doğru yönlendirmesi de önemli benim için.
Uygun yerlerde var ama benim biraz riskli geçiyor o yüzden çok araştırıyorum tecrübe etmiş dr undan memnun arkadaşlar vardır diye. Mesela Hayat Hastanesi Dr. Mine Genç Şifadan gelmiş ve ilgili bir dr memnun olan çok insan var çevremde muayenesi 52 tl doğum 1200 fakat dediğim gibi bana riskli gebelikte uzman bi dr lazım.
Kızlar bornovada süheyla topaloğluna gidiyorum 3 düşüğüm vardı biri kürtaj oldum hatta . Süheylanhanım sayesinde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik şimdi 4. YE hamileyim 34+3 günlük . Bu günlere gelirken süheyla hanımın çoook ilgi desteği ve özellikle tecrübe ve bilgiisi ile geldim . Doktorumun beni rahatlatması çok şükür . Muayene ücreti 250 tl . Çınarlı hastanesinde doğum olacak 5000 tl . Biraz pahalı ama bu güne kadar alsancakta külal çukurova ve meral tüzüne yedirdiğim paralar yanında bu hiç geliyor artık . Rabbim hepimizin yardımcısı olsun amin.
Maalesef öyle özeller de ki dr lar bile çok yoğun randevu dan 1 2 saat sonra sıra geliyor du gittiğim dr a başka bi alternatif bulmam lazım bulursanız haber verin
Kizlar ben Alsancakta Orkan Tatli'yi tavsiye ederim. Kendiside soyadi gibi tatli. Cok ilgili, anlayisli ve tabiki de uzman bi doktor. Istediginiz zaman da ulasabiliyorsunuz sorularinizi bikmadan yanitliyor. Aklinizda olsun. Herkes saglikla bebislerine kavussun insallah amin:)
Egepolde Gökalp bey ve Karataş Hast. de Aysel hanım Hakkı'nda bilgisi olan varmı arkadaşlar. 2 düşük yaptığım için konusunda uzman olması ve doğru yönlendirmesi de önemli benim için.