Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İzmir Hatay Nokta Durağına Yakın Oturanlar Dikkat! Evimde Oyun grubu kuruyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aaaayseeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
6
1
1
İzmir
Benim 1,5 yaşında kızım var. Kendim meslek lisesi öğretmeniyim. Şu an yaz tatili, sonrasında Ocak ayına kadar ücretsiz izin alacağım. Bu süre zarfında kızım yaşıtlarıyla (1-3 yaş gibi) oyun oynayabilsin, sosyalleşsin istiyorum. Ancak parklarda bu imkan sınırlı oluyor. Kreşler de sadece oyun grubuna almak istemiyor. Son çare kızıma birkaç arkadaş bulayım, evde oynasınlar istiyorum. Evimin salonu 40 metrekare. Kızımın onlarca oyuncağı var. Evde tüm güvenlik önlemleri alındı.(Bu konuda çok pimpirikliyim.) Metronun İzmirspor İstasyonuna 100 metre mesafedeyiz. Yakında oturan ve saat 3-6 arası bebeğini getirmek isteyen olursa kreşten çok daha sağlıklı bir ortamda çocuklarımız beraber oynar. Bütün gün TV izleyeceklerine ya da büyüklerden sürekli ilgi bekleyeceklerine yaşıtlarıyla oynasınlar. Geleceklerden ücret talep etmiyorum. Tek şartım sürekli olmaları yani bir iki gün sonra bırakıp gitmemeleri ve çocuklarının hasta olmaması.

Benim 1,5 yaşında kızım var. Kendim meslek lisesi öğretmeniyim. Şu an yaz tatili, sonrasında Ocak ayına kadar ücretsiz izin alacağım. Bu süre zarfında kızım yaşıtlarıyla (1-3 yaş gibi) oyun oynayabilsin, sosyalleşsin istiyorum. Ancak parklarda bu imkan sınırlı oluyor. Kreşler de sadece oyun grubuna almak istemiyor. Son çare kızıma birkaç arkadaş bulayım, evde oynasınlar istiyorum. Evimin salonu 40 metrekare. Kızımın onlarca oyuncağı var. Evde tüm güvenlik önlemleri alındı.(Bu konuda çok pimpirikliyim.) Metronun İzmirspor İstasyonuna 100 metre mesafedeyiz. Yakında oturan ve saat 3-6 arası bebeğini getirmek isteyen olursa kreşten çok daha sağlıklı bir ortamda çocuklarımız beraber oynar. Bütün gün TV izleyeceklerine ya da büyüklerden sürekli ilgi bekleyeceklerine yaşıtlarıyla oynasınlar. Geleceklerden ücret talep etmiyorum. Tek şartım sürekli olmaları yani bir iki gün sonra bırakıp gitmemeleri ve çocuklarının hasta olmaması.

çok güzel bir düşünce... ancak benim oğlum 6 aylık.... keşke bu gruba katılabilseydi.. benim çevremdee çocuk çok ama farklı insanlar tanımak da güzel...konu dikkatimi çekti hoşuma da gitti...ben de atanamayan ögretmener grubundayım resim ögretmeniyim ... iki yık anaokulunda çalıştım.. oglum olunca bakacak kimse olmadıgı için işi bıraktım...umarım bu gruba talep artar... kendini ve çocugunu eve kapatan annelerden olmak istemem böyle insanlar ömalesf çocuklarına büyük kötülük yapıyor....

bu arada hıfzısıhha da oturuyorum... mesafemiz aslında yakın.

merhaba ben 7 lik okulöncesi öğretmeniyim,izmir e yeni tayinim çıktı:) çeşitli oyun grupları ile eğlenceli vakitler geçirdik özellikle 26-36 ve 36-48 ay gelişim dönemi çocukları ile...şimdi izmirdeyim ve burada profesyonel montessori ve piaget nin metodlarını uygulayarak,kavram-dil-hafıza gelişimini destekleyen aktiviteler sunup (bunları da sizlerin eline bülten şeklinde vererek haberdar edeceğim) haftanın belirli günleri öğleden sonra yaş ve karakter durumlarına göre en fazl...a 5 kişilk oyun grupları kurmak istiyorum.Oyun gruplarımı kendi evimde ve kendi materyallerimle (kırtasiye-oyuncak vs) özel dizayn ettiğim odamızda ağırlayacağım.Tabi ki isterlerse annelerde dahil olabilir ya da çocuğunuzu bırakabilirsiniz...İlerleyen dönemlerde de işbirliği içerisinde dış mekan toplantıları oyunları yapabililiriz. mekan olarak Küçük yalı-Göztepe civarında merkezi bir yerdeyim. ulaşabileceğiniz telefon numaramı isteyen prenses,prens annelerime verebilirim 507 984 36 02
204
507 984 36 02 yüz yüze de görüşebiliriz

Back
X