Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmir ibrahim & ibrahim kuaför hakkında fikriniz var mı ?

boylesine

her şey güzel olacak.
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
9.726
342
148
kızlar merhaba
izmir ibrahim & ibrahim kuaför hakkında bi fikriniz var mıı ?
ya da izmirde önerebileceğiniz gelinbaşına, makyajına güvendiğiniz bir kuaför :44::44::44:

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-258497.html

tuncay varken güzeldi giderdim sonra gittim başkası yaptı röflemi beş parmak bıraktı leş gibi röfle attı dipleri yeni gelmiş gibi duruyordu bir de devamlı müsterileriydim harcadıgım paraya acımam sacım ıcın..bunu iyi bilirlerdi ona ragmen baştan savar gibi rofle yaptılar sinirden aylarca saç boyatamadım nereye gıtsem yanar dedıler dip boya yapa yapa bi hal oldum..oysa ki acık sarı sevıyorum resmen koyu dip boyası yapan saçma sapan kuaforler elınde harcandı saçlarım..sonra alsancak twins kuaförü keşfettim hayatım değişti resmen inanılmaz bir sarı yaptı ve ne kadar boyarsanız boyayın asla zarar gormez bi şekilde malzeme kullandı onceden rofle yapılan yerlere de surdu hatta yanar mı dedım korktum basta bı baktım ipek gibi çıktı saçlarım..mutlaka deneyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…