Kırık fönü bu kadar hızlı ve güzel olan bir yer daha olamazdı herhalde. Bir arkadaşım saçını yaptıracaktı, ben de bu vesileyle gittim ilk defa. Tüm çalışanlar bizi güler yüzle ve tüm samimiyetleriyle karşıladılar. Arkadaşım buraya sürekli geldiği için baya tanıyorlarmış artık. Hemen ilgilendiler. Verilen hizmeti gördüm, diğer kuaförlerle karşılaştırınca gelmem gereken yer burası dedim.
Kuaföre girince güzel bir koku ve ferah bir ortam karşılıyor sizi. Mekanın geniş olması ve fazla sayıda koltuk olması, özellikle çok müşteri olduğunda sıkış tepiş oturmanızı ve daralmanızı engelliyor.
Kuaförlerde hijyen pek karşılaştığımız bir durum değil. Sürekli saç kesiliyor, ya da saçla ilgili bir işte mutlaka yere saç düşüyor. Fakat çalışanlar çok çalışkan ve dikkatli... Bir müşterinin işi bitince diğerlerinin işi devam etse bile yerler hemen temizleniyor.
Sadece saç ile ilgili işler için değil, açıkçası her işi çok iyi yaptıklarını düşündüğümden oje sürmeye vaktim olmadığı zaman, french yaptırmak için bile hemen buraya atıyorum kendimi.. Kısa sürede aceleyle yapılmayacak bir iş varsa o da maalesef bu oje sürme işi. Özellikle french ayrı bir özen istiyor. Bir bayanda el çok önemli bence, elin bakımı içinde de manikür yer alıyor. Manikür için de burayı tercih edenlerdenim. Hem hijyen hem de can yakmama konusunda burayı tek geçerim.
Fiyat konusuna gelince, yağılan işlerin genel piyasadaki fiyatıyla pek farklılık göstermiyor. Ama iş çok iyi yapıldığı için verdiğiniz paraya değiyor.
İbrahim & İbrahim'in Bornova'da olması burada oturanlar, okuyanlar, ya da sık sık yolu düşenler için büyük şans. Her türlü saç, makyaj, bakım için tercih edebileceğiniz nadir işletmelerden...