• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmir ibrahim & ibrahim kuaför hakkında fikriniz var mı ?

boylesine

her şey güzel olacak.
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
9.726
342
148
kızlar merhaba :3:
izmir ibrahim & ibrahim kuaför hakkında bi fikriniz var mıı ?
ya da izmirde önerebileceğiniz gelinbaşına, makyajına güvendiğiniz bir kuaför :44::44::44:

Kırık fönü bu kadar hızlı ve güzel olan bir yer daha olamazdı herhalde. Bir arkadaşım saçını yaptıracaktı, ben de bu vesileyle gittim ilk defa. Tüm çalışanlar bizi güler yüzle ve tüm samimiyetleriyle karşıladılar. Arkadaşım buraya sürekli geldiği için baya tanıyorlarmış artık. Hemen ilgilendiler. Verilen hizmeti gördüm, diğer kuaförlerle karşılaştırınca gelmem gereken yer burası dedim.

Kuaföre girince güzel bir koku ve ferah bir ortam karşılıyor sizi. Mekanın geniş olması ve fazla sayıda koltuk olması, özellikle çok müşteri olduğunda sıkış tepiş oturmanızı ve daralmanızı engelliyor.

Kuaförlerde hijyen pek karşılaştığımız bir durum değil. Sürekli saç kesiliyor, ya da saçla ilgili bir işte mutlaka yere saç düşüyor. Fakat çalışanlar çok çalışkan ve dikkatli... Bir müşterinin işi bitince diğerlerinin işi devam etse bile yerler hemen temizleniyor.

Sadece saç ile ilgili işler için değil, açıkçası her işi çok iyi yaptıklarını düşündüğümden oje sürmeye vaktim olmadığı zaman, french yaptırmak için bile hemen buraya atıyorum kendimi.. Kısa sürede aceleyle yapılmayacak bir iş varsa o da maalesef bu oje sürme işi. Özellikle french ayrı bir özen istiyor. Bir bayanda el çok önemli bence, elin bakımı içinde de manikür yer alıyor. Manikür için de burayı tercih edenlerdenim. Hem hijyen hem de can yakmama konusunda burayı tek geçerim.

Fiyat konusuna gelince, yağılan işlerin genel piyasadaki fiyatıyla pek farklılık göstermiyor. Ama iş çok iyi yapıldığı için verdiğiniz paraya değiyor.

İbrahim & İbrahim'in Bornova'da olması burada oturanlar, okuyanlar, ya da sık sık yolu düşenler için büyük şans. Her türlü saç, makyaj, bakım için tercih edebileceğiniz nadir işletmelerden...

Bornovanın en ünlü kuaför ve güzellik salonu. Buna uygun olacak şekilde de lüks ve özenli bir yer. Eskiden Tuncay vardı burada hep ondan randevu alırdım ama, şimdi ayrılmış =( İşim artık Bornovada olmadığından bana çok ters kalıyor ama Bornovadaki arkadaşlarıma hep önerdiğim bir yer. Sürekli giderseniz ( bu durumla da hep dalga geçilir ya, başka yere gidersen kuaför küsermiş falan.) daha memnun kalırsınız. Tabii küsme falan yok ama, birinin yaptığı saçı öbürü bilmiyor üst üste yanlış uygulama yapılabiliyor, o açıdan. Kırık fön, benim gibi pırasa saçlılar için kurtarıcıdır. Bir anda Hadise gibi olursunuz, bence deneyin. Başka yerlerde de bunu denedim ben ama hiç İbrahim&İbrahimdeki gibi havalı çıkamadım mekanlardan =) Saç bakımlarınız için de güzel ürünler tasviye ediyorlar, isterseniz ürününüzü yanınızda getirirseniz onu kullanarak saç bakımını da yapıyorlar.

Manikürdeki bayanlar da çok başarılı. Ama ayda bir gidin manicure pedicure benden söylemesi. Güzellik salonu hizmetlerinde kaş-kirpik, makyaj da var. Makyajı da güzel yapıyorlar. Özel bir geceniz var ise, 2-3 saat öncesinde gidin, all-in-one olarak çıkın =)

Üniversite yıllarında ev arkadaşım sayesinde tanıdım burayı. Öve öve bitiremezdi meğer çok meşhurmuş Bornova' da. Kalkıp taa Güzelyalı' dan Bornova' ya gittik kuaföre:):) Saç kestirip fön çektirmiştim. Çok ama çook memnun kaldım. Klasik kuaförlerden değil ki ben birçok kuaförün yaptığı boş gevezelikten hiç hoşlanmam. İşte bu durum da artı puan aldı benden. :) Benim için tek olumsuzluk ise bana uzak oluşu. Keşke çok daha yakın olsaydı da sürekli olarak buraya gidebilseydim. Özellikle saç kesimlerimde...

Bornova'nın en kaliteli kuaförü desem yalan olmaz herhalde.Gerek çalışanlarıyla gerek yaptıkları işle adını İzmir'de duymayan yoktur diye düşünüyorum.Çalışanları gerçekten çok kaliteli hepsi çok saygılılar.Ben genelde çok geveze ve ukala kuaförlere denk geldiğim için İbrahim İbrahim e girince farkı gayet net gördüm.Ben gittiğimde hep kesim ve fön yaptırdım gayet başarılılar özellikle kesimde.Daha siz sormadan sizin sorununuzu sanki anlıyorlar ona göre yapıyorlar yapacaklarını.Kızlar daha çok bilir bir kuaförün önüne oturursun aman çok kesmeyelim ucundan alalım dersiniz,ama hiçbir zaman ucundan alınmaz o saçın neredeyse yarısı gider:)Burada ne istiyorsanız o yapılır ne bir eksiği ne bir fazlası.Adını hatırlasaydım eğer her zaman saçımı kestirdiğim kişiyi size önerecektim ama maalesef unuttum:( Ama gerçekten çalışanların hepsi çok başarılı.
Evet fiyat olarak biraz tuzlular ama özellikle biz kızlar için saç çok önemlidir,depresyona sokabilir de depresyondan çıkarabilir de:)Bu yüzden işinizi garantiye almak istiyorsanız ve ne yaptıracağınızdan eminseniz gözünüz kapalı İbrahim İbrahim e güvenebilirsiniz,net!!

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-258497.html

:21::21::21::21::21:

tuncay varken güzeldi giderdim sonra gittim başkası yaptı röflemi beş parmak bıraktı leş gibi röfle attı dipleri yeni gelmiş gibi duruyordu bir de devamlı müsterileriydim harcadıgım paraya acımam sacım ıcın..bunu iyi bilirlerdi ona ragmen baştan savar gibi rofle yaptılar sinirden aylarca saç boyatamadım nereye gıtsem yanar dedıler dip boya yapa yapa bi hal oldum..oysa ki acık sarı sevıyorum resmen koyu dip boyası yapan saçma sapan kuaforler elınde harcandı saçlarım..sonra alsancak twins kuaförü keşfettim hayatım değişti resmen inanılmaz bir sarı yaptı ve ne kadar boyarsanız boyayın asla zarar gormez bi şekilde malzeme kullandı onceden rofle yapılan yerlere de surdu hatta yanar mı dedım korktum basta bı baktım ipek gibi çıktı saçlarım..mutlaka deneyin derim..

Back
X