İzmir için doktor yardımı kafası karışıklar buraya

Fahri mola ile gorustukten sonra bize yazar misin.lutfen ? Muayene ucreti var mi ? Fahri molayi ilk defa duyuyorum nedense

Tabi ki yazarım, yarın görüşücem. Çok heyecanlıyım. Arkadaşımın eşi doktor, ilk düşüneceği isim Fahri Mola olsun demiş. Bakalım artık.

Kızlar merhaba,
nerdeyse 3 aydır geceli gündüzlü bu forumu okuyorum ama hiç yol alamadım.
Yiğit tiftikçioğlu mu ufuk bilkay mı can kopal mı?
Lütfen yardım edin. Fotoğraflı olursa sevinirim

doktorunu, doktorla yüzyüze görüşerek belirlemelisin. en doğru olan bu.
ameliyat sonuçlarını göstermeyen doktorlardan uzak durmak tavsiyem olabilir.

çok zor çok. ufuk bilkayı nedense çok istiyorum ama onunda net bir hasta fotosu göremedim memnun olan çok ama foto koymuyor kimse
çok küçük olmayan dogal ve estetık oldugu bellı olmayan bır burun ıstıyosan ufuk beyı tercıh edebılırsın.ama daha kuçuk ve iddialı bır burun ıstıyosan can beyı dusunmen gerek.ben ufuk beye oldum,resımlere bakabılırsın

çok küçük olmayan dogal ve estetık oldugu bellı olmayan bır burun ıstıyosan ufuk beyı tercıh edebılırsın.ama daha kuçuk ve iddialı bır burun ıstıyosan can beyı dusunmen gerek.ben ufuk beye oldum,resımlere bakabılırsın
ne kadara oldun acaba ? Fiyatlari cok mu fazla

Canım ben bugün görüştüm Fahri beyle, kararımı verdim. Hatta ameliyat günümü bile aldım, 22 nisan. Hayırlısı olsun inşallah, çok heyecanlıyım. Umarım güzel bir sonuç elde ederim.
cok ama cok sevindim :) ne kadara ameliyat olcaksin ? İlgili bi doktor mu ? Muayene ucretli degilse ben de bi gorusmeyi dusunuyorum ya

cok ama cok sevindim :) ne kadara ameliyat olcaksin ? İlgili bi doktor mu ? Muayene ucretli degilse ben de bi gorusmeyi dusunuyorum ya

4000 lira canım, ilgili bir doktor. muayene ücretli değil, yarım saatini ayırdı bana. aklıma takılan ne varsa sordum, beni tatmin eden cevaplar aldım. Güven verdi bana. Sen de görüş istersen en kısa zamanda. Aklında kalmasın. Ben ameliyattan çok korkan biriydim ama bana bi cesaret geldi ki sorma.

4000 lira canım, ilgili bir doktor. muayene ücretli değil, yarım saatini ayırdı bana. aklıma takılan ne varsa sordum, beni tatmin eden cevaplar aldım. Güven verdi bana. Sen de görüş istersen en kısa zamanda. Aklında kalmasın. Ben ameliyattan çok korkan biriydim ama bana bi cesaret geldi ki sorma.
ya agustos eylul gibi dusunuyorum ameliyati ben o yuzden simdiden gitmek sacma mi acaba diye dusunuyorum. Ameliyat gunu de alamam cunku bi aksilik olabilir para konusunda. Tam kesin degil

Back
X