fena durumdayım bayanlar acil iğneli epilasyon konusunda yardıma ihtiyacım var =(( essi güzelliğe gittim bacağım yandı aysel güzellik, müge epilasyon ve münevver epilasyonda 4haftadan önce yer yok =(( önerebileceğiniz güvenilir bir yer istiyorum çok acillllll ağda yaptırmak istemiyorum bu kadar uğraşıp beklemişken iğneli yaptırmak istiyorum...şimdiden teşekkür ederim...
ben müge epilasyonda komple vücuduma iğneli epilasyon yaptırdım çok kısa zamanda bitti ve hiç bir şekilde iz kalmadı.Bundan önce bir çok yere gittim hiç bir etkisini göremedim.Başarılı olmasaydı bu kadar yoğun talep olmazdı.3-4 gün sonra bu tepkilerin olması normal. kabuk tutmazsa zaten epilasyondan sonuç alamazsınız.bence siz panik yapmışsınız.ben müge epilasyona yaptırdım ve kesinlikle tavsiye etmiyorum
göbek bölgesine yaptırdım. seanstan 3-4 gün sonra sivilcelenme oldu sonrasında bazıları kabuğa döndü bazıları ise daha büyük sivilcelere dönüştü. onların izi kaldı çok pişmanım
keşke ilk gittiğimdeki gayri ciddi tavırlarından etkilenip vazgeçseymişim
ben müge epilasyonda komple vücuduma iğneli epilasyon yaptırdım çok kısa zamanda bitti ve hiç bir şekilde iz kalmadı.Bundan önce bir çok yere gittim hiç bir etkisini göremedim.Başarılı olmasaydı bu kadar yoğun talep olmazdı.3-4 gün sonra bu tepkilerin olması normal. kabuk tutmazsa zaten epilasyondan sonuç alamazsınız.bence siz panik yapmışsınız.
janine dakikasına ne kadar diyo acaba?
Merhaba arkadaşlar janine evet herşey çok güzel ama bana pahalı geldi şimdi gözde polikliniğine gidiyorum çok memlunum fiyatı janinden daha uygun hizmet eşdeğer hatta daha samimilerduydum
nasıl bir yer derken ne anlatacağımı bilemedim :) gözde polikliniği temiz nezih ilgili biryer estetik çalışmaları lazer iğneli epilasyon ve ağda yapıyorlar yapan kişiler alaylı değil keza janinde öyle 4 seansdır gidiyorum yarıyarıya azaldı tüyler gözde de zaten sizi yönlendiriyorlar kıllar çok kalın ve köklüyse lazeri öneriyorlar çok acı çekiyorsun yoksa sanırım ondan :) yani ben memlunum gözde polikliniğinden dediğim gibi janinde mükemmel sadece fiyat çok yüksek geldiği için gözdeyi tercih ettim hiç fark yokEpikfemme bilgilendirir misin beni çok takıntılı biriyim bu tüyler kıllar mahvettti beni nasıl bi yer
Benim de pek ümidim yok açıkçası ama artık gına geldi bütün umutlarımı iğneliye bağladım bian önce başlamam lazım.Benim nedense hiç umudum yok bu kıllardan kurtulamıcakmışım gibi geliyor hiçkimse şu kadar zaman içinde kurtuldum yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?