• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir İğneli Epilasyon

zeybeo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Merhaba, İzmir’de iğneli epilasyona gitmek istiyorum ve Aysel iğneli epilasyona gitmeye karar verdim ancak asla ulaşamıyorum. İnternetteki numarası hariç nereden ulaşabilirim bilen var mı,? Ayrıca eğer ulaşamazsam diye İzmir’de başka nereyi önerirsiniz?

ilayda güzellik merkezine gidin diğer yerler yeterli elektrik vermeden kılı çekiyor bu da işe yaramıyor aksine cımbızla almaya devam etmiş gibi oluyorsunuz
6 aya yakın bi sürede tüm çenem sıfırlandı ama çok düzenli gittim
yakında bıyıklarıma başlıycam
ajda hanıma ulaşmanızı öneririm

ilayda güzellik merkezine gidin diğer yerler yeterli elektrik vermeden kılı çekiyor bu da işe yaramıyor aksine cımbızla almaya devam etmiş gibi oluyorsunuz
6 aya yakın bi sürede tüm çenem sıfırlandı ama çok düzenli gittim
yakında bıyıklarıma başlıycam
ajda hanıma ulaşmanızı öneririm
Merhaba evet ben de önceden İlayda'ya gidiyordum ama bir süre sonra o kadar çok benim tavsiyemle müşteri gitti ki bana randevu vermediler ajdaya okadar çok musteri yolladım ki ve sonrasında bana ne yaptılar? işlemleri daha kısa tuttular hizmet kaliteleri düştü üstelik içeri 45 dk geç aldılar beni bir de beklettiler ben bu sitede o kadar onları tavsiye ettim ki inanamazsınız yani herkes benim sayemde tanıdı diyebilirim o yüzden ben şimdi yer değiştirdim İstinye Park'ın karşı sokaginda Tugba Böllü var ona gidiyorum çok tatlı bir kız hem de en azından diğer tüm işlemleri de yapıyorlar manikür pedikür falan G 5 her şeyi var fiyatları da uygun yani en azından İstinye Park'a yolunuz düşerse bir gidin görüşün deneyin derim ben ondan da çok memnun kaldım.

Son düzenleme:
Back
X