- 25 Mart 2025
- 962
- 229
- 18
- 33
- Konu Sahibi Umutsuzlukyokkk
Merhaba ben irenbedeyim temmuzdan beri 95 bin di benimkiİrenbede fiyatlar nasıl ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben irenbedeyim temmuzdan beri 95 bin di benimkiİrenbede fiyatlar nasıl ??
Merhaba. Bende Funda Hanımda tedavime devam ediyorum. Sehir dısında yaşadığımız için sadece ilk görüşme ve opu gununde gördüm kendisini. Sürecte de sadece asistanlarıyla iletişim kurabildim. Genel olarak cok memnunum ama cok karşılaşamadığım ve konuşamadığımız için biraz tedirgindim. Mesajınız iyi geldiSize bir çok merkezi ve doktoru araştırmış, tanışmış ve gidenlerle birebir iletişime geçmiş ve nihayetinde nokta atışıyla başarıya ulaşmış bir anne adayı olarak kesinlikle Funda Göde'yi tavsiye ediyorum. Özellikle embriyoloğunun başarısı ile ortak çalışma yaparak aldıkları yol takdirlik.
Merhaba irenbede bir negatifim var tavsiye etmiyorum acıkcası baska doktor arayısındayım suan.İrenbede fiyatlar nasıl ??
Merhaba hayırlsı olsun umarım en kısa zaman da kendiliğinden olur. Benşm de irenbe de 2 twdavi 1negatifim var iksiide sil baştan . 2. Tedavi çöp oldu transfer e gelemedik 4 tane embriyom 4. Gün yolda öldü. Ptg yaptırmak istedi doktorMerhaba irenbede bir negatifim var tavsiye etmiyorum acıkcası baska doktor arayısındayım suan.
Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım hepimiz için hayırlı ve güzel olan , sağlıklı olan kolaylıkla olsun. Ben de PGT taraftarıyım ama sayı azsa riske de atmaya gerek yok. Memorial düşünüyorum ben şimdi daha önce de konuşmuştuk sizle. Biraz bütçe toparlaması yapıp orayla görüşücezMerhaba hayırlsı olsun umarım en kısa zaman da kendiliğinden olur. Benşm de irenbe de 2 twdavi 1negatifim var iksiide sil baştan . 2. Tedavi çöp oldu transfer e gelemedik 4 tane embriyom 4. Gün yolda öldü. Ptg yaptırmak istedi doktor
Evet konuşmuştuk bizde orayı düşünüyoruz yılbaşından sonra belki. İletişim de kalalım. Sen görüşme yapmışmıydınMerhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Umarım hepimiz için hayırlı ve güzel olan , sağlıklı olan kolaylıkla olsun. Ben de PGT taraftarıyım ama sayı azsa riske de atmaya gerek yok. Memorial düşünüyorum ben şimdi daha önce de konuşmuştuk sizle. Biraz bütçe toparlaması yapıp orayla görüşücez
evet ön görüşme yaptım buradaki rahim filmini beğenmediler mayısta lotusta çekilmiştim tekrar istediler.Evet konuşmuştuk bizde orayı düşünüyoruz yılbaşından sonra belki. İletişim de kalalım. Sen görüşme yapmışmıydın
Hangi merkezle görüştün cnm ? Dikkate almakta fayda var. Ben aslında korkuyorum uzak diye ama izmir de de laboratuvar açısından iyi yok. Bahçe ci ye bulaşmayın diyorlar şaşırdım kaldım. Tek sıkıntı yok olması cnm benim tedirginliğimevet ön görüşme yaptım buradaki rahim filmini beğenmediler mayısta lotusta çekilmiştim tekrar istediler.
Ben negatiften sonra izmirde baska bir doktordan görüş aldım muaynee oldum bir hafta önce ve adenomyozis bulguları buldu. İrenbede adı bile geçmedi.
Endometriozis de olabilir belki dedi doktor. Laporoskopi ve 3 ay geçici menapoz önerdi. Bir tüpte de sıkıntı var gibi dedi Bakalım şişli ne diyecek.
Bu nedenlerle irenbeden soğudum.
Benim de aynı şekilde yol git geller gözümde büyüyor. Merkezle değil fatih şendağ var hoca onla görüştüm gül sokakta muayenesi. O da lab olarak irenbe kullanıyor.Hangi merkezle görüştün cnm ? Dikkate almakta fayda var. Ben aslında korkuyorum uzak diye ama izmir de de laboratuvar açısından iyi yok. Bahçe ci ye bulaşmayın diyorlar şaşırdım kaldım. Tek sıkıntı yok olması cnm benim tedirginliğim
Valla nenyapacağımı şaşırdım kafam çok karışık benşm deBenim de aynı şekilde yol git geller gözümde büyüyor. Merkezle değil fatih şendağ var hoca onla görüştüm gül sokakta muayenesi. O da lab olarak irenbe kullanıyor.
Medikal Point tüp bebek kliniği ile bir görüşün isterseniz. Laboratuvar, embriyolog ve doktor ekibi çok iyi.Merhaba irenbede bir negatifim var tavsiye etmiyorum acıkcası baska doktor arayısındayım suan.
Hangi hastane ve laboratuvar ile çalışıyor acabaEmre başerin hastasıyım şiddetle tavsiye ediyorum
Özel sağlık hastanesi Labaratuar bilmiyorum oraya gibi bilgi alabilirsiniz alsancaktaHangi hastane ve laboratuvar ile çalışıyor acaba