Izmir infertilite

eylull45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
126
28
98
Merhaba arkadaslar lutfen yardımci olun izmirde infertilite alanında uzman doktor tavsiyesi istyorum özel hastanede doktor veya özel muayene olabilir ama uzman para tuzagi olmayan iyi bir doktr istyrm 3 senelik evliyim ve huc doktra gtmedim oyalamadan direk tedavi edicek lutfen yardm edin

Ege üniverstesine gittim canm rahim filmi cekildim hamile kaldm allaha sükürler olsun

Kadın doğuma mı yoksa tüp bebek bölümüne mi gittiniz? Ben de oraya gideceğim de hangisinden randevu almalıyım bilemedim. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Anladım ben de öyle yapayım o zaman. Benim rahim filmim var. Hormon testi de yaptırıp mı gitmeliyim yoksa orda yaparlar mı, kusura bakmayın çok soru sordum

Yok ne kusuru istedginizi sorabirsnz orda yaplyor canm ama sen herssym hazr gidim dyosan yaptrp git canm ben gittigmde hic bisey yaptrmadan gittim kan tahlili yaptlar ultrsayon smear falen aldlar rahim filmi cekilip gel tedaviye baslicaz demislerdi

Çok teşekkürler. Bunları tüp bebek bölümünde yaptılar değil mi. Elimde 7-8 ay öncesinin hormon tahlili var olmazsa onunla giderim adetin 3.günü orda yaptırırım

Smear ve vajinal ultrastonu kadın dogumda yaptlar dha snra infertiliteye gönderdiler kan tahlilini orda yaptlar adetn 3 gunu

Aynı gün infertiliteye gönderirler değil mi. Ona göre 3.güne randevu alayım. Çok soru sordum hakkınızı helal edin

Helal olsun ne demek yardmcı olabiliyorsam ne mutlu onu bilmyrm ben gittigimde smear sonuc cktgnda sonucu göstermye gtmistm 10 gun snra falen dha snra infertleteye gittim ayni gun kaydmi yaptrdm hastalgn 3.gunu gel demisti

Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum bu sayfayı izmirde tüp bebek yaptıripta olumlu sonuç
Izmir de bi kaç hastane var hangisi daha iyi fiyatları neler cevap veren olursa sevinirim
Irenbe
Tınastepe
Smyrna
hangisi daha iyi doktor önerebilecek ?

Back
X