• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek İzmir

Alsancakta özel sağlık hastanesinde Hakan kadiraga ya gidiyorum tüp Bebeci zaten doktor hastasıda baya var Kasım da transfer olacağım Allah'tan nasipse bu güne kadar çok memnunum doktorumdan iyki yolum kesismis tavsiye ederim ön görüşme yapın bence
Canım ne oldu sonuç aldın mı?bnde yarın o doktora gidicem nasıl yol izledi ?sorun neydi sizde

N Nuralleis35 Teşekkürler. Sizlere de tez zamanda pozitif sonuç almak nasip olur inşallah. Bizde uzun protokolü tercih etti. Ayrıca Haziran ayında gittiğimizde Daha yeni kimyasal gebelik sonucunu almıştık. Testler, opu vs. Derken ama nereden baksanız 2-3 ay sürüyor.

ananasmango ananasmango Teşekkürler. Sizlere de tez zamanda pozitif sonuç almak nasip olur inşallah. Bizde çok yumurta, düşük döllenme oluyordu. Ondan dolayı ekstra bir iki şey yaptı. Biz kan testlerini aile hekiminde değil hastanede yaptırdık. 2 Kere sperm testi yaptırdık. Onlarda dahil yaklaşık 70.000 TL tuttu. Bu kan testlerini dışarıda yaptırmanız durumunda 40.000 - 50.000 TL’ye kadar düşebilir. (Tabi ekstra bir fiyat artışı olmadıysa)

Daha önceden gittiğim yerde her muayene için ekstra ücret alıyorlardı, burada ekstra ücret almıyorlar. Tüp bebek tedavisi esnasında kontrole gittiğinizde muayeneler ve transfer sonrasında 2 gebelik testi hastane içerisinde ücretsiz. Sonuçlar 1 - 1,5 saat içerisinde çıkıyor.
Merhabalar medical pointte özel sağlık sigortası durumu nedir denk geldiniz mi hiç? Kan tahlillerimi karşılar mı en azından?

Merhaba N nergiscicegi6

Benim özel sağlık sigortam olmadığı için bilmiyorum. Bize testlerinizi aile hekiminde yaptırıp bize gönderebilirsiniz orada ücretsiz yapıyorlar demişlerdi. Aile hekiminde yapılmayanları sadece burada yaptırın demişlerdi.

Back
X