İzmir Kadın Doğum 2012

Jylonna

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
94
12
298
Kızlar lütfen İzmir'deyseniz ve şu an da konuyu görüntüleyip bilginiz varsa cevap yazar mısınız?:14:

İzmir'de güvenebileceğim bir kadın doğum doktoru arıyorum. Kahraman Bey---Gökalp Bey demişsiniz genelde forumlarda. Kahraman Bey sadece Kent ,Çınarlı ve Ege sağlıkla çalışıyor. Kent hastanesinin 2012 yılı sezeryan doğum ücreti 2,100 normal doğum ise 1,600.Bunlar 2 gecelik yatışlı fiyatlar,bebeğin ilk aşısı ve ilk kontrolü dahil.:26:

Egesağlık bundan 200tldaha pahalı ayrıca 1 gecelik fiyat.bebeğin aşısı ve kontrolü dahil değil dediler.:26:

Gökalp bey ise Egepol'de çalışıyor ve forumdan edindiğim bilgye göre çok yoğunmuş.:17:

Biz eşimle bu sene içinde bebek düşünüyoruz,hayırlısı tabi.Ben baştan sona kontrollere gidebileceğim SGK dan faydalanabileceğim bir doktor tavsiyesi istiyorum sizden.

Gökalp bey mi Medical park mı???:17:

medical Park ta hangi doktor???:17:

umarım yardımcı olursunuz,sonuçta birlikten kuvvet doğar:34:

Merhabalar, ben hamileleğimin başından bu yana birkaç doktor değiştirdim taa ki Mesut Bey ile tanışana dek. Mesut Bey Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyor. Cumartesi günlerde hasta kabul ediyorlar. Kurum SGK ile anlaşmalı, küçük bir fiyat farkı ödüyorsunuz. Doktorumuz çok ilgili, nazik, anlayışlı bir insan. alanına hakim ve ben ilk gittiğimde gelecek randevuya kadar sormak istediklerini bir yere yaz öyle konusalım detaylı bilgi verebileyim dedi ve o günden bu yana her sorumu detaylı ve bilimsel temelli yanıtladı. İlk anda hemen telefonunu veriyor, istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz. Hatta kaygı ve korkularımı bile gerçekleşme olasılığının ne kadar olabileceğinden başlayarak anlattı. Hem detaylı bilgi veriyor, hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Şu an 9. ayımızdayız, bebeğimize kavuşmamıza 2-3 hafta kaldı gözküyor. Doğum fiyatları da çok makul, hastaneden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Mesut Bey'e hastası olun ya da olmayın bloğu aracılığıyla her türlü konuda, gebelik-doğum-kadın hastalıkları konusunda mail ile de danışabiliyorsunuz. Şu bağlantı aracılığıyla doktorun sitesine ulaşabilirsiniz. Mesut Özsoy Memnun kaldım, tavsiye ederim

ben hamileliğim boyunca gökalp beye ve medikal parkta vedat beye gittim aynı anda. medikal park çok konforlu şık bir hastane. benim gittiğim dönemde çok yoğun da değildi. doğuma gün alacağım ana kadar her iki doktora da devam ettim ama gökalp beyde karar kıldım son anda. çünkü ona nedense daha fazla güvendim. bir de sezeryan olacaktım ve göklap beyin bu konudaki tecrübesi tartışılmaz. çok memnun kaldım kendisinden.
*medikal parkın odaları vs tabiki egepole göre daha güzel, geniş vs. egepolünkiler de iyi ama.
*egepolün daha oturmuş bir düzeni var, personeli daha deneyimli
*benim durumum için bakarsak doktor olarak gökalp bey daha tecrübeliydi ve daha çok güven uyandırmıştı bende. ancak çok yoğun olması ,istediğimde ulaşmamın zor olması dezavantaj
*medikal park bana yakındı, egepol ise çok uzaktı
*benim gittiğim dönemde medikalde saçma bir fiyat uygulaması vardı, bir karışıklık vardı yani, güvenim sarsıldı hastaneye sonuçta.
bunları göz önünde bulundurursun seçimini yaparken. senin önceliklerin önemli bence. yani hastanenin konforu vs.si bakımından medikal derim. doktorları da elbette iyidir hepsini bilmiyorum vedat bey dışında. ama unutma ki personel de çok önemli. bütün gece hemşirelerle baş başa kalıyorsun doktorla değil. bunları da düşün bence. ben her iki hastaneyi de tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum bunları. umarım en doğru kararı verirsin. en kötü ihtimal benm gibi yap ikisine de git dene cnm

esperenzaa- neslihanca bilgiler için teşekkür ederim.

esperenzaa ben geçtiğimiz günlerde gastroentolojiye gittim medical parkta ilkkez hastaneyi o zaman gördüm,5 yıldızlı otel gibiydi,kentten bile güzel diyebilirm.yalnız gökalp bey daha hiç gitmeden aklıma yatıyor okuduklarım nedeniyle. hamilelik kapalı kutu korkuyor insan,en iyisini yapmak istiyor.kafam çok karışık bugünlerde,o doktor mu bu doktor mu die düşünmekten.

mesela gizli şeker var bende,henüz şeker hastası değilim ama şekerim kontrol altında tutulmalı,bu konu da korkutup kafamı karşırtırmaya yetiyor...:14:
çok saolun yazdığınız için..:16:

benim gibi şeker sorunu olanlar dabilgi paylaşırsa sevinirim...:44:

Arkadaslar soz burdan acılmısken İzmir de onerebileceginiz bayan jinekolog var mı acaba?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

kadın olarak nihal danaoğlu kentte ama çok genç onu söyleyeyim

medical parkta doç.dr.mert göle gidiyorum memnunum

sgklı doğum da da ege üniyi çok övenler var

cnm bende egepole gidiyorum memnunum..bütün kadın doğum drları hakkında iyi şeyler duydum..özellikle gökalp bey hakkında..ama ben onunla başlayamadım çünkü ilk randevuyu almak zor,ileri tarihe veriyorlar bende dilek hanımla başladım..zaten bi kere randevu aldınmı sonrakileri alman kolay..hastanede güzel,personel iyi..benim doğum öncesi ve doğum için orayı tercih eden birçok arkadaşım var.

cnm bende egepole gidiyorum memnunum..bütün kadın doğum drları hakkında iyi şeyler duydum..özellikle gökalp bey hakkında..ama ben onunla başlayamadım çünkü ilk randevuyu almak zor,ileri tarihe veriyorlar bende dilek hanımla başladım..zaten bi kere randevu aldınmı sonrakileri alman kolay..hastanede güzel,personel iyi..benim doğum öncesi ve doğum için orayı tercih eden birçok arkadaşım var.

gökalp bey telefonunu vermiyor diye okudum forumda,diyelim acil bi durum oldu,sezaryen istesek bile,gecenin bi vakti bişey oldu nasıl ulaşıcaz ilgileniomuymuş??:26:

gökalp bey telefonunu vermiyor diye okudum forumda,diyelim acil bi durum oldu,sezaryen istesek bile,gecenin bi vakti bişey oldu nasıl ulaşıcaz ilgileniomuymuş??:26:

en iyisi ona bi randevu al bence birebir sor ve tanış..o konuda bilgim yok bende drumun tlfonunu almadım daha..

en iyisi ona bi randevu al bence birebir sor ve tanış..o konuda bilgim yok bende drumun tlfonunu almadım daha..

en kısa zamanda alacağım randevu,zaten başka sgk nın geçtiği bir doktor adı duymadım hastanesiyle birlikte.:30:

bu zamanda ne zor bu işler,annelerimizin zamanında ne doktor araştırılırmış ne başka bişey, kafa rahat... ben şimdiden uyuyamıyorum,o öyle olsn,bu böyle olsun demekten...:18:

Merhabalar, ben hamileleğimin başından bu yana birkaç doktor değiştirdim taa ki Mesut Bey ile tanışana dek. Mesut Bey Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyor. Cumartesi günlerde hasta kabul ediyorlar. Kurum SGK ile anlaşmalı, küçük bir fiyat farkı ödüyorsunuz. Doktorumuz çok ilgili, nazik, anlayışlı bir insan. alanına hakim ve ben ilk gittiğimde gelecek randevuya kadar sormak istediklerini bir yere yaz öyle konusalım detaylı bilgi verebileyim dedi ve o günden bu yana her sorumu detaylı ve bilimsel temelli yanıtladı. İlk anda hemen telefonunu veriyor, istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz. Hatta kaygı ve korkularımı bile gerçekleşme olasılığının ne kadar olabileceğinden başlayarak anlattı. Hem detaylı bilgi veriyor, hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Şu an 9. ayımızdayız, bebeğimize kavuşmamıza 2-3 hafta kaldı gözküyor. Doğum fiyatları da çok makul, hastaneden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Mesut Bey'e hastası olun ya da olmayın bloğu aracılığıyla her türlü konuda, gebelik-doğum-kadın hastalıkları konusunda mail ile de danışabiliyorsunuz. Şu bağlantı aracılığıyla doktorun sitesine ulaşabilirsiniz. Mesut Özsoy Memnun kaldım, tavsiye ederim

Selam Arkadaşlar.. :) Ben de 18 h. + 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri tavsiye üzerine Başkent Üni. Zübeyde Hanım Hastanesi'nde Mesut Bey'e gidiyorum ben de.. Kendisinden memnunum. Güleryüzlü ve insanı rahatlatan sakin bi yapısı var ancak bilgi almak için daha çok sizin soru sormanız gerekiyo.. Mesela ben her gidişimde kullandığım ilaçları filan kendim hatırlatıyorum, hani eklenmesi gereken bi ilaç vitamin filan olur mu diye soruyorum. Bi de cinsiyet konusunda biz çok şaşkınız! :S 14. haftanın sonunda "erkek" dedi, 16. haftada "kız" dedi! Hatta ben bugün sırf cinsiyet için başka bi doktora gittim, o da "Nasıl bilememişler %100 erkek" dedi! :S Tamam belki cinsiyet çok önemli değil, sağlık başta gelir ama içinde bulunduğum bu durum beni strese soktu! Çocuğumun odasını bile alamıyorum! 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, bakalım bu sefer yine değişecek mi cinsiyeti? :D Bunun dışında evime yakın olduğu için doğumu da Zübeyde Hanım'da yapmak istiyorum ama doğum yerini henüz gezmedim ve açıkçası burda okuduğuma göre yoğun bakım ünitesi yokmuş? :S Kafam karıştı benim de yaaa!

Selam Arkadaşlar.. :) Ben de 18 h. + 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri tavsiye üzerine Başkent Üni. Zübeyde Hanım Hastanesi'nde Mesut Bey'e gidiyorum ben de.. Kendisinden memnunum. Güleryüzlü ve insanı rahatlatan sakin bi yapısı var ancak bilgi almak için daha çok sizin soru sormanız gerekiyo.. Mesela ben her gidişimde kullandığım ilaçları filan kendim hatırlatıyorum, hani eklenmesi gereken bi ilaç vitamin filan olur mu diye soruyorum. Bi de cinsiyet konusunda biz çok şaşkınız! :S 14. haftanın sonunda "erkek" dedi, 16. haftada "kız" dedi! Hatta ben bugün sırf cinsiyet için başka bi doktora gittim, o da "Nasıl bilememişler %100 erkek" dedi! :S Tamam belki cinsiyet çok önemli değil, sağlık başta gelir ama içinde bulunduğum bu durum beni strese soktu! Çocuğumun odasını bile alamıyorum! 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, bakalım bu sefer yine değişecek mi cinsiyeti? :D Bunun dışında evime yakın olduğu için doğumu da Zübeyde Hanım'da yapmak istiyorum ama doğum yerini henüz gezmedim ve açıkçası burda okuduğuma göre yoğun bakım ünitesi yokmuş? :S Kafam karıştı benim de yaaa!

slm cnm öncelikle hayırlı olsun bebişin..ilk haftalarda bizimde cinsiyet dönmüştü bi kız bi erkek dediiler ben mesut beye 3o lu haftalarda başladım ama şuan hem medical hem burası ikisi bir arada gidiyo karar vermek için..medicali gördükten sonra başkent çok kötü geldi gözüme normaldede küçük bi hastanede en önemlisi yoğunbakım ünitesi muamması varmı yokmu yeterince donanımlımı hala bilmiyorum..mesut bey muayene ediyo ama dediğin gibi ne kullanıcaksın ne yapıcaksın bişey demiyo hepbi acelecilik var sorarsan cvp veriyo..bu konuda sana kordon klinikte mete beyi öneririm kesinlikle çok iyi uzun uzun muayene ediyo konuşuyo..son ayda başkentde medicalparkta kabul ediyo zaten ordanda devam edebilirsin..benim şimdi idrar yolu enfeksiyonum çıktı doğuma 1 hafta kaldı ilaç vermedi bakim bugün medicalparktaki kontrolümde vedat bey ilaç vericekmi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

slm cnm öncelikle hayırlı olsun bebişin..ilk haftalarda bizimde cinsiyet dönmüştü bi kız bi erkek dediiler ben mesut beye 3o lu haftalarda başladım ama şuan hem medical hem burası ikisi bir arada gidiyo karar vermek için..medicali gördükten sonra başkent çok kötü geldi gözüme normaldede küçük bi hastanede en önemlisi yoğunbakım ünitesi muamması varmı yokmu yeterince donanımlımı hala bilmiyorum..mesut bey muayene ediyo ama dediğin gibi ne kullanıcaksın ne yapıcaksın bişey demiyo hepbi acelecilik var sorarsan cvp veriyo..bu konuda sana kordon klinikte mete beyi öneririm kesinlikle çok iyi uzun uzun muayene ediyo konuşuyo..son ayda başkentde medicalparkta kabul ediyo zaten ordanda devam edebilirsin..benim şimdi idrar yolu enfeksiyonum çıktı doğuma 1 hafta kaldı ilaç vermedi bakim bugün medicalparktaki kontrolümde vedat bey ilaç vericekmi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Teşekkür ederim canım, senin de bebişin hayırlı olsun.. :) Çok da az kalmış, Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah.. Ya evet Mesut Bey iyi bi doktor ve de güleryüzlü ama dediğimiz gibi ağzından zorla laf alıyoruz sanki.. Biz sormadan bi şey anlatmıyo.. Ah sorma bu cinsiyet değişmesi de ayrı bi olay! :53: Benim kaçıncı değişiklik! İlk kız tahmini yapıldı, sonra erkek oldu,10 gün sonra tekrar kız,dün başka bi doktorda tekrar erkek! 30 Mart'taki kontrolümde bakalım ne olcak? :53: Hayırlısı artık.. Ben bu gidişle doğumda görcem!:9: Bunlardan öte hastane olayı da kafamı karıştırmaya başladı! Medical konfor olarak çok iyiymiş ama burda forumda okuduğum kadarıyla orda doğum yapanların çoğu bile önermiyo! :S Mete Bey'i ben de duydum, 1 kez de ona mı gitsem acaba diye düşünüyorum.. Bu arada çok geçmiş olsun sana, dikkat et kendine cnm.. Umarım hemen iyileşirsin..İyi haberlerini bekliyorum..

Back
X