İzmir Kadın Doğum 2012

Offf çok kararsız kaldım, medical park merve hanım'a gidiyorum memnunum aslında ilgilide buluyorum kendisini, ilk gittiğimde öyle değildi, çok ilgisiz suratsızdı, benim bayan doktor takıntım olduğu için ikinciye gitmek zorunda kaldım, o zaman çok daha farklıydı, sanırım ben kötü bi gününe denk geldim. Ama şu an merve hanımın rahatsızlığım konusunda uygulamış olduğu tedaviyi hiç beğenmiyorum, aynı rahatsızlıkta olan arkadaşlarıma doktorları çok farklı redavi yöntemleri uyguluyo. Birazcık eksik görüyorum onu ve bana boşuna zaman kaybı diye görmeye başladım.

Karşıyaka da önerebiliceğiniz bi doktor var mı ? Mitra kadın dogum hakkında bilgisi olan var mı ?

[QUOTE=neslihanca Merhaba;
Ben de Zübeyde hnm, hastanesine başladım. doğumuma az kaldı demişsin, doğumun nasıl geçti hastenede on u soracaktım. Ben aynı hastanede Güliz Hnm, isimli doktorla başladım kontrollerime, ilkine gititim, bilgisinden memnun kaldım açıkçası. ama hastane anlamında pek bilgim yok. sancı odan ayrı mıydı. doğuma kadar yanında birisi duruyor mu? ben ilkini normal doğum yaptım, uygun olursa ikinciyi de normal doğum yapmak istiyorum. bilgi verirsen sevinirim. Bebeğini güle güle büyüt ...

Tartışmasız 1 numara Dr.Ahmet Güler....Ama tamgün yasasından dolayı muayenehanesini kapatmak zorunda kaldı.tepecik doğumevinde çalışıyor, tüp bebek bölümünde...Özellikle tüp bebek isteyen ve maddi imkanları kısıtlı olanlar için kesininlikle düşünülebilir, çünkü hastane devlet hastanesi.

Karataş hastanesine osman çelik beye gidiyorum ama doğum yapan varsa tavsiye istiyorum. Ben normal doğurmak istiyorum osman beyle ilgili sezeryana yönlendiriyo yada normal doğum taraftarı diyebilecek birileri var mı acaba

hamileliğim boyunca Egepol Hakan Sabırlı ya gittim ve 8 gün önce doğum yaptım...kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor. onun sayesinde stresten uzak çok rahat bir hamilelik geçirdim. doktorumda bende normal doğum istedik ancak bu mümkün olmadı :( sezeryan olmama rağmen hemen ayağa kalktım. herkes Egepol dendiğinde Gökalp bey diyor ama bugün tekrar hamile kalsam ben yine Hakan Beyi tercih ederim

Back
X