İzmir kadın doğum doktoru önerisi

gzmm35

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
144
94
18
32
Arkadaşlar merhaba İzmir’de yaşıyorum bir düşük yaptım bana doktor önerisinde bulunabilir misiniz

Ben gitmedim İstanbul'da yaşıyorum fakat çokça duydum takip ediyorum netten doktor çok açıklaci çok tatlı geliyor oyuzdden araştırmanızı tavsiye ettim bir araştırın bence umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.kendim hep İzmir'de olsam kesin giderdim dedigim doktor olunca oyuzden yazmak istedim
🥰

Ben gitmedim İstanbul'da yaşıyorum fakat çokça duydum takip ediyorum netten doktor çok açıklaci çok tatlı geliyor oyuzdden araştırmanızı tavsiye ettim bir araştırın bence umarım iyi bir doktora denk gelirsiniz.kendim hep İzmir'de olsam kesin giderdim dedigim doktor olunca oyuzden yazmak istedim
🥰
Bende İstanbul’da Banu çiftçiyi takip ediyorum orda olsam ona giderdim 😁 çok teşekkürler ben araştırayım ozmn 😘

Çok teşekkür ederim.benimde aklımda bulunsun bende Banu hanımı arastirayim insaallah:🤗

Arkadaşlar merhaba İzmir’de yaşıyorum bir düşük yaptım bana doktor önerisinde bulunabilir misiniz
Doç.Dr.Mine Genç'i önerebilirim.Şuan Karataş Hastanesinde.Ancak kendi özel muayenehanesine geçecekmiş

Özel Çankaya tıp merkezi Dr Alev Timur , 2 düşük yaşadım 3. Gebeligimde keşfettim doktorumu sayesinde çok sağlıklı bı gebelik geçiriyorum. Şiddetle tavsiye ederim

Op.Dr. Ahmet kılyar özel muayenesi var kendisinde doğum yaptım hem ilgili hemde hastasını yarı Yolda bırakmayan bi doktor canım tavsiye ederim ki çok sıkıntılı bi hamilelik geçirmeme rağmen her konu da yardımcı oldu doğumu Karataş ta yaptırıyor muayenesi Alsancak ta

Back
X