İzmir kadın doğum doktoru önerisi

Madame butterfly

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
867
715
30
Merhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
Bir de ne sıklıkla muayeneye gidiliyor ?

Merhaba kızlar tüp bebek ile gebe kaldım İzmir’de kadın doğum doktoru önerilerinizi bekliyorum. Hangi hastaneyi önerirsiniz doğum için ve doktorun ya da hastanenin eve yakın olması gerekiyor mu?
Merhabalar hayırlı olsun bende tüp bebek tedavisi görüyorum kaçıncı gün embriyo ve kalitesi ne idi acaba🙏🏻

Merhaba. İyi bir doktor bulabildinizmi bende 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim doktor arayışındayım

Merhaba, ben de Eylül ayında Funda Göde ile tedaviye başladım hatta bugün OPU işlemim oldu. İlaçlarin fiyati bünyeden bünyeye gösterdiği etkiye, kullanilan dozaja vs gore degisecektir ama ben toplam 55bin gibi bir sey odedim. Herhangi bir raporum vs olmadigi icin tum ilaclari ucretli satin aldim. Funda Godenin randevusu SGK’niz varsa 3bin 500, SGK’niz yoksa 7bin (ayda 1 kere aliniyor). OPU islemi 65bin. Eger sperm kalitesi iyi degilse ekstra bir secme islemi yapilacaksa 8bin. Bir de yapay zeka diye bir sistem gelistirmisler, dollenme surecini daha izole bir ortamda takip ediyorlarmis bunun maliyeti de 15bin. Umarim icinize sinen bir doktor bulursunuz 💞

X