İzmir Kadın Doğum Tavsiye

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Selam kızlar

Kuzenim 4 Aylık Hamile ve 2 hafta sonra İzmir'e taşınacaklar.Bende İzmir'deyim fakat hiç gebelik başımdan geçmediği için bilgim yok.. Karşıyaka da oturacaklar bu taraflara yakın doktor ve ya hastane tavsiyeniz varmıdır acaba ? Bir de en uygun fiyatli özel hastane bilginiz..
Kızlar kısacası muayene ücreti , doğum ücreti vs bir sürü lazım olacak bilgi istiyoruz...Yardımcı olursaniz çok sevinirim..

Selam,
Öncelikle hayırlısı olsun.
Karşıyakada bildiğim Başkent Üniversite Hastanesi var.
Muayene ücreti doktora göre değişiyor sanırım.
65-80 TL arası.
Diğer konuları hastane ve güvenebileceği doktor ile görüşmesinde fayda var.

Size uzak ama ben egepole gidiyorum çok memnunum 80 TL muayene ücreti var kan ve idrar tahlilleri içine dahil doğum ücretleri 1900 TL şimdiki tabi fiyatta refakatçi parası oda kapı süsü doğumdaki foto çekimi ve bebeğin ilk muayene ücreti dahil en önemlisi hastane çok temiz ve doktorları iyi

Evet EGEPOL doktorları harıka ama malesef devlet hastanesinden farkı yok.
Saat 10:00 daki randevuya 14:00 da bile alabiliyorlar.
Ben tercih etmiyorum o yüzden.Acil durumlarda eve uzak olmasıda dezavantaj.

Su hospitaldan memnunum.
Hastane temiz ve güzel.
Orada kadın doğum dahil birkaç branşa gittim, doktorlar baya ilgili ve istisnasız güleryüzlü.
Hatta doğum takibimi de orada yaptırıyorum.
Hemen hemen aradıgın gün bile randevu bulabiliyorsun. Gittiğin saatte içeri alıyorlar, beklemiyorsun.
Muayne 80 lira. Doğum 1200 gibi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam.

Egopolde normal doğum yanlısı doktor kim var acaba? Hastane çok övülüyor ama giden kişiler nedense hep sezeryana alınıyor. Güvenebileceğim doktor arıyorum.

Kuzenimde Gökalp Bey'de yaptı iki doğumunu.İkiside sezeryan.Normal doğum için çok bekledi ama olmadı.Yapmadılar.Almamız lazım hemen dediler.
Başkent Üniversite hastanesindeki doktorlar normal doğum yaptırıyorlar.bir iki defa şahit oldum.ama kısmet tabi.Mümkünse normal yaptırıyorlar.Sıkıntıya girilecekse sezeryana alıyorlar...Allah yardımcımız olsun

Kuzenimde Gökalp Bey'de yaptı iki doğumunu.İkiside sezeryan.Normal doğum için çok bekledi ama olmadı.Yapmadılar.Almamız lazım hemen dediler.
Başkent Üniversite hastanesindeki doktorlar normal doğum yaptırıyorlar.bir iki defa şahit oldum.ama kısmet tabi.Mümkünse normal yaptırıyorlar.Sıkıntıya girilecekse sezeryana alıyorlar...Allah yardımcımız olsun
Egopol hastanesini ve doktorlarını çok övüyorlar.Ben de çok gitmek istedim.Ama sırf kolaylarına geldiği için sezeryan yaptıklarını düşünüyorum oradaki doktorların.yoksa ben de tercih ederdim.Gökalp Beye sorun yüzde doktor sezeryan yapmıştır. Neden acaba hep böyle?

Egopol hastanesini ve doktorlarını çok övüyorlar.Ben de çok gitmek istedim.Ama sırf kolaylarına geldiği için sezeryan yaptıklarını düşünüyorum oradaki doktorların.yoksa ben de tercih ederdim.Gökalp Beye sorun yüzde doktor sezeryan yapmıştır. Neden acaba hep böyle?
Ben de eskiden hamileliğime kadar düzenli egepole giderdim.
Dilek hanıma da gittim gökalp beye de Ama özellikle kadın doğum bölümünde inanılmaz bir yoğunluk var, devlet hastanelerinde yok böyle yoğunluk.
Doktorları iyi mi, gerçekten iyi.
Ama bu yoğunluk sebebiyle ister istemez sezaryene yönlendirdiklerini düşünüyorum.
Bir de, bir şekilde normal doğum yaparsan gebelik takibini yapan doktor sadece mesai saatlerinde olursa gelebiliyor, icap sistemi var hangi doktor nöbetteyse o geliyor, bu durum da hoşuma gitmediği için daha sakin bir hastanede iyi bir doktor aradım nitekim buldum da.
O sebeple bu süreçte ilgi önemli olduğu için, doktorları ne kadar iyi olsa da başka alternatif hastanelere bakmakta fayda var bence.

Egepol evime çok yakın ve hatta ilk doğumumu 9 ay takiple orada yaptım. 4 sene öncede yoğundu şuan dahada yoğun maalesef. O yüzden gitmiyorum. Hayat hastanesi Ayşenur hn a gittim gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bir soğukluk geldi o hastaneyi de bıraktım. Şuan Karataş Aysel hanıma gidiyorum çok tatlı bir kadın işinde de uzman yanlız o da çok yoğun tlf la ulaşmak mümkün değil. Muayne randevusu 10 günden önce yok nedir bu yoğunluk özellerde ki sakin bi hastane iyi bir kadın doğumcu arıyorum artık ciddi bir takip gerekiyor kan pıhtılaşması ihtimali var coraspine kullanıyorum. Gebelikte de iğne başlamam gerekiyormuş :(

Başkent Sibel Hanıma'a gidiyorum.Telefon ile iletişim kurabiliyorum.Whatsapptan bile mesajlarıma yanıt veriyor.
Güler yüzlü bir hekim.Oda yoğun ancak sistemli bir şekilde ilerliyor.Doktor Serdar Bey'in kapısının önü de hep boş.NEdense ?
Şuan için Sibel Hanım'dan memnunum.Umarım böyle devam eder...

Ben de eskiden hamileliğime kadar düzenli egepole giderdim.
Dilek hanıma da gittim gökalp beye de Ama özellikle kadın doğum bölümünde inanılmaz bir yoğunluk var, devlet hastanelerinde yok böyle yoğunluk.
Doktorları iyi mi, gerçekten iyi.
Ama bu yoğunluk sebebiyle ister istemez sezaryene yönlendirdiklerini düşünüyorum.
Bir de, bir şekilde normal doğum yaparsan gebelik takibini yapan doktor sadece mesai saatlerinde olursa gelebiliyor, icap sistemi var hangi doktor nöbetteyse o geliyor, bu durum da hoşuma gitmediği için daha sakin bir hastanede iyi bir doktor aradım nitekim buldum da.
O sebeple bu süreçte ilgi önemli olduğu için, doktorları ne kadar iyi olsa da başka alternatif hastanelere bakmakta fayda var bence.
Peki siz su hospital da hangi dr a gidiyorsunuz? Bana da bi arkadaşım Oray'ı önerdi dr melek hanım demişti sanırım bilginiz var mı?

Peki siz su hospital da hangi dr a gidiyorsunuz? Bana da bi arkadaşım Oray'ı önerdi dr melek hanım demişti sanırım bilginiz var mı?
Melek hanıma gidiyorum. Güleryüz, pozitiflik ve ilgi anlamında memnunum.
egepoldeki doktorlarımı aratmadı, hem sakin bi hastanede hem de iyi bi doktor bulmak kolay değil.
Hastane de temiz, güzel görünüyor.
Doğuma da yaklaşıyorum artık, esas sonucu da yazarım:)

Melek hanıma gidiyorum. Güleryüz, pozitiflik ve ilgi anlamında memnunum.
egepoldeki doktorlarımı aratmadı, hem sakin bi hastanede hem de iyi bi doktor bulmak kolay değil.
Hastane de temiz, güzel görünüyor.
Doğuma da yaklaşıyorum artık, esas sonucu da yazarım:)
İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsınız kucağınıza Bebişinizi. Bir de melek hanımla görüşeyim ozaman hastanenin yoğun olması beni strese sokuyor. Egepolde Karataş ta çok yoğunlar.

İnşallah hayırlısıyla sağlıcakla alırsınız kucağınıza Bebişinizi. Bir de melek hanımla görüşeyim ozaman hastanenin yoğun olması beni strese sokuyor. Egepolde Karataş ta çok yoğunlar.
Ben de egepolde dilek hanım ya da gökalp beye randevu almak istemiştim, testte çift çizgiyi görünce, neredeyse 1 ay sonraya randevu verdiler, ben de o kadar bekleyemem dedim, Melek hanımı öyle keşfettim:) aynı güne de randevu bulunca gitmiştim hemen.
Pozitifliğiyle de beni etkileyince onunla gebelik serüvenine devam ediyorum:anneadayı:
Bi görüşürseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum. Doğum katına falan da baktım, temiz bir hastane.

Ben de egepolde dilek hanım ya da gökalp beye randevu almak istemiştim, testte çift çizgiyi görünce, neredeyse 1 ay sonraya randevu verdiler, ben de o kadar bekleyemem dedim, Melek hanımı öyle keşfettim:) aynı güne de randevu bulunca gitmiştim hemen.
Pozitifliğiyle de beni etkileyince onunla gebelik serüvenine devam ediyorum:anneadayı:
Bi görüşürseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum. Doğum katına falan da baktım, temiz bir hastane.
İnşallah haftaya gitmeyi düşünüyorum testlerimi toplar giderim benim biraz riskli 2 düşük yaptım bu yıl kan pıhtılaşması çıktı tekrar bu ay korunmayı bıraktık 10 gün erken Regl oldum bi sorun olmasından korkuyorum aslında kist falan çok düzenliydi normalde çünkü benim ilki sezeryan Aysel hanım Ssvd destekliyor diye de tercih ediyordum ama aradım gecen gün 10 gün sonraya randevu veriyor durumuda anlattım sabah gelip 4-5 saat beklemeyi göze alırsanız belki diyor sekreter bu nedir ya dedim paramızla rezillik sakin biyer ararken bikaç gün önce bi ark su hospital melek hanım dedi sonrada sizin yazınızı gördüm hiçbirşey tesadüf değildir en iyisi gidip görüşmek =)

İlk hamileliğimde özel su hospital Nurettin ersöz İnçe ye gidiyordum.Hastane gerçekten temiz ve güzel.Orda Doğum yapmayı çok istedim ama Nurettin Bey son hafta normal doğum yapmazsın kordon dolanmış falan deyince iki devlet hastanesine gittim Onlar normal doğum için hiçbir engel yok yapabilirsiniz deyince dokuz Eylül'de Doğum yapmak zorunda kaldım.Doktor beni yarı yolda bıraktı yoksa hastane güzel ama gittiğiniz doktora güvenmek çok önemli.Şimdi Karataş hastanesi Arzu hanıma gidiyorum.İnternetteki yorumlardan normal doğumu desteklediğini okudum.Hastane okadar güzel değil.Özel su hospital daha güzel..Karataş hastanesi hakkında kötü yorumlar var ama Arzu Hanım normal doğumu destekliyor sırf diye tercih ettim inşallah oda beni yarı yolda bırakmaz.

İlk hamileliğimde özel su hospital Nurettin ersöz İnçe ye gidiyordum.Hastane gerçekten temiz ve güzel.Orda Doğum yapmayı çok istedim ama Nurettin Bey son hafta normal doğum yapmazsın kordon dolanmış falan deyince iki devlet hastanesine gittim Onlar normal doğum için hiçbir engel yok yapabilirsiniz deyince dokuz Eylül'de Doğum yapmak zorunda kaldım.Doktor beni yarı yolda bıraktı yoksa hastane güzel ama gittiğiniz doktora güvenmek çok önemli.Şimdi Karataş hastanesi Arzu hanıma gidiyorum.İnternetteki yorumlardan normal doğumu desteklediğini okudum.Hastane okadar güzel değil.Özel su hospital daha güzel..Karataş hastanesi hakkında kötü yorumlar var ama Arzu Hanım normal doğumu destekliyor sırf diye tercih ettim inşallah oda beni yarı yolda bırakmaz.
günaydın cnm bende gebelik isteği ile gitmek istiyorum Arzu hanıma, izlenimlerini paylaşır mısın

Back
X