İzmir Kadın Doğum Tavsiye

mineminem mineminem Evet Hala doktorum Sibel Hanım.Çokta memnunum ilgisinden muayenesinden.
Normal doğum istiyorum nasip olursa.Şuan için bir sakınca olmadığını uygun olduğunu söyledi.Ancak son zamanlarda netleşecektir.
Doktorunuza ulaşılabilir olması en önemlisi bence.

Merhaba başkent üniversitesi hastanesinde normal doğum öneren iyi bildiğiniz doktor var mıdır ve de doğum ücretini bilen var mı 2018 ,ben halen başkent üniv.de gonca hanıma gidiyorum ama sadece 3 aylık sürece baktğını ana bina da daha gelişmiş kontrol aletleri olduğu için 3 aydan sonra oraya yönlendirdiğini söyledi

merhaba kızlar
bende 21 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kalabildim.geçen hafta izmire taşındık kemalpaşa da oturuyoruz.epidural sezaryan istiyorum.devlet hastanelerinde epidural sezeryan yapmıyorlamış. bana yakın yada ulaşımı kolay temiz kaliteli çok da uçuk fiyatları olmayan özel hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba kızlar bende 31+5. haftadayım izmir e yeni geldim arastirmalarima gore ozel ata sağlık, ege sehir, su hastanesi ve en yakın olduğu için dokuz eylül seçeneklerim arasında burada yeni doğum yapmış arkadaşlar hastane ve ücretleri konusunda bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

Merhaba 3 aylık hamileyim Buca Tınaz tepe hastanesine gidiyorum ama Doğum ücreti hakkında bilgi almadım yakın zamanda orada Doğum yapan var mı birde sezeryan ve normal Doğum da en çok hangisi yapılıyor normal Doğum çok istiyorum ama ücret farkı için çoğu doktor sezeryana yönlendiriyor daha önce gidenler bilgi verebilir mi doktorum Erdal Aktan

Back
X