İzmir kadın doğum uzmanı tavsiye

Sevda Alpaslan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
1
0
1
Arkadaşlar merhaba, İzmir'de devlet hastanesinde çalışan, hastasını baştan savma yapmadan dinleyen ve ilgilenen bir kadın doğum uzmanı arıyorum. Regl dönemlerim çok ağrılı geçiyor (kusma isteği, sancılar vs.) ama gittiğim doktorlar "bir şeyin yok" deyip geçiştirdi. İzmir'de devlet hastanesinde memnun kaldığınız bir kadın doğum uzmanını tavsiye edebilir misiniz?

Hakan sabırlı medicana da çok ilgili ve de bilgilidir sizi bilgilendirerek tatlı tatlı muayene eder.

Merhaba Urla Devlet Hastanesi Demet Baloğlu çok tatlı bir doktor. Benim doğum takibimi yapıyor çok memnunum kendisinden

Merhaba Urla Devlet Hastanesi Demet Baloğlu çok tatlı bir doktor. Benim doğum takibimi yapıyor çok memnunum kendisinden
Ya merhaba konudan alakasız bir şey sormak istiyorum ben Buca'da bir devlet Hastanesi'ne gidiyorum doktorum çok iyi ama her gittiğimde neredeyse hatırlamıyor ve dogumuma onun girmesini istiyorum sizce ne demeliyim ne yapmalıyım doktora doğuma girmesi için beni unutmaması için

Başlarda hatırlamıyolar pek evet yüzlerce kişinin takibini yapıyorlar. Belki unutamayacağı bir hediye verirsen giderken hatırlar. Çiçek veya vazo yaptırıp üstüne ismini yazarsın bir notla vazonun da altına yapıştırırsın ismini yazıp aklıma bu geldi şuan

Ayyy valla doktor iyi devlet olduğu için dediğin gibi günde kaç hasta gidiyor doğumda o girsin istiyorum ne yapsam ne etsem bilemedim bı fikir istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…