İzmir Karataş hastanesi???

Bende karatas düşünüyorum dr um kordon tiptan mete bey Karataş kocaman yada Kent ile anlasmaliyim dedi.cevremde iyiseyler duyduğum icin Karataş seçeceğim sanirim.bu arada 22 haftalik hamişim

Canım Mete bey daha önce aliağadaydı.ilk oğlumun bütün kontrollerinde ona gittik 9ay boyunca.ozamanlar çınarlıyla ile çalışıyordu ve sezeryan istersem orda yapabileceğini söylemişti. Ben normal istediğim için SGK da yapmıştım doğumumu o girmemişti tabi doğumuma. Ama çok memnunum nezaman doğum yapacağımı ve kaç kilo doğuracağına kadar söylemişti ve doğru çıkmıştı 11sene öncesinin şartlarında.karataş hastanesi için fiyat olarak ne verdi acaba..

Canim cok geride kalmışım kusura bakma.çalışınca insan giremiyor sk sk internete. Daha bir fiyat öğrenmenin ben. Bu hafta inşallah soracağım doğum için fiyati. Ben fotoğraf ve oda süslemeleri de istiyorum acaba var mı bilmiyorum Karataş ta? Ama sin konuştuğumuz Karataş a yeni doğan ünitesi kurulacağıni öğrendim doktorumdan.

karataş şuan tadilatta doğumhane yeni kata çıktı odalarda yeni sıfırdan benim dr osman çelik karataş ta kendisi doktorumdan da hastaneden de memnunum yeni deneyimler edinen arkadaşlar varsa paylaşırsa bizlerle çok sevinirim
bu arada ben hastaneye doğum ücretini sormuştum noırmal 1000 tl sezeryan 750 tl demişlerdi ama fiyatlar değişebilirmiş bizim muh. doğum temmuz da fiyat artabilirmiş hayırlısı olsun hepimiz için inş.

Tatlım bende geçen hafta gittiğimde sordum. Tabi benim Dr um hastaneye dışardan gelecek anlaşmalı. 900 doktorum a 400 lira da hastaneye ödeme yapacağım söylendi ve eklediler değişebilir diye.odalara falan bakma imkanın oldu mu? Ben 31 haftaligim ve daha gidip bakmaya fırsatım olmadı. Ben fotoğrafçı falan da düşünüyorum tabi ama bakalım. Allah kurtarsin hepimizi bir an evvel:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar merhaba,
ben aranızda yeniyim ve bi haftadır çok huzursuzum. 35+1 haftalık hamileyim ve dr um medifemada Aysel taşerdi. fakat Aysel hanım pazartesi itibari ile özel karataş hastanesine geçmiş. nasıl bir hastahane ve doğum ücretleri ne kadar bilginiz varsa bana yardımcı olur muzunuz?

Merhaba; Karataş hastanesinde yakın zamanda doğum yapmış ya da yapacak arkadaşlardan bilgi alabilir miyim acaba, yenileniyormuş galiba, şu sıralar giden var mı aramızda ?

slm aynı duyguları bende yasıyorum su an benımde doktorum aysel hanım bende dun ogrendim altüst oldum

slm arkadaşlar bende aysel hanımın hastasydım ogrenınce üzülmüştüm ama o nereye biz oraya gittim yine ona gidiyorum çokta memnunum hastane de güzel bi hastane

Karataş hastanesinde doğum yapan yada yapmayı düşünen varmı acaba bilGilendirebilirmis
Niz
c
Karataş hastanesinde doğum yapan yada yapmayı düşünen varmı acaba bilGilendirebilirmis
Niz
canım benim teyzemin kızı Dr.Arzu Akar da gebelik takibi ve doğumunu yaptırmış.Arzu Hanım ın gösterdiği egzersizler sayesinde doğumunun çok kolay ve yırtıksız olduğunu söyledi.Şimdi Arzu Hanım Karataş Hastanesine geçmiş galiba .Zaten genel olarak KarataşHastanesi iyi diyorlar.Yenidoğan yoğunbakımı da açılmış.Yani tercih edebilirsiniz

merhaba,baya olmuş yazalı ama akrabanız dr.hanımdan memnun kalmış mı, kendisine giridyorum ama tabi doğum yaptırdıgı birilerinden bilgi alabilsem çok iyi olacak

Naptın canım arzu hanimdan memnun kaldın mi.dogumun gerçekleşti mi.bende bu hastaneye yeni başlıcam doktor ariyorum

merhaba,baya olmuş yazalı ama akrabanız dr.hanımdan memnun kalmış mı, kendisine giridyorum ama tabi doğum yaptırdıgı birilerinden bilgi alabilsem çok iyi olacak

Naptın canım arzu hanimdan memnun kaldın mi.dogumun gerçekleşti mi.bende bu hastaneye yeni başlıcam doktor ariyorum
ben arzu hanıma dün ilk defa gittim gebeliğim de çok yeni 4+4teyim.ben memnun kaldım çok ilgili herşeyi anlatıyor aklımda soru kalmadı gayet açıklayıcı.10-15 gün sonra tekrar gdicem kalp atışları için.

Birinin tavsiyesi üzerine mı gittiniz.
Karataş tan bi de osman beyi çok söylüyorlar ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisi daha çok normal doğum yanlısı acaba

Birinin tavsiyesi üzerine mı gittiniz.
Karataş tan bi de osman beyi çok söylüyorlar ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisi daha çok normal doğum yanlısı acaba
Bende arzu hnmin hastasıyım 21 haftalik gebelik var. Kesinlikle tavsiye ederim bilgisi sayesinde aklımda hiç soru kalmıyor. Aynı zamanda hersey yolunda giderse arzu hnm kesinlikle normal doğum diyor fakat anne veya bebek için risk varsa sezaryen olur diyor yani öncelikle normal doğum yanlısı fakat risk faktörleri önemli diyor sezeryan asla olmaz demiyor burda önemli olan sağlıkla doğum yapabilmek diyor bencede doğrusu budur. Şimdilik benim normal doğum gibi ilerliyor tabi son dönemlerde bebek ve benim açımdan hangisi daha iyi olacaksa arzu hnm onu seçecek ve ben kendisine çok güveniyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Kızlar arzu hanıma çok iyi diyorlar baya araştırdım osman beyde iyiymiş ama eşim bayan doktor olsun diyor o yüzden bende arzu hanımı tercih edicem haşimato hastasıyım ve gebelik için ayrı tedavi olucam şimdiden araştırmaya başladım karataş ta muayene ücreti 50 tl olmuş doğum hala 1200tl

Bende arzu hanıma gidiyorum süper doktor ki doktor değişikliğini Yapalı 1 muayene olmasına rağmen..doğum paketi yapacaklardı..yapmışlar mi??1200 TL ye ne dahil biliyor musunuz??

Bende arzu hanıma gidiyorum süper doktor ki doktor değişikliğini Yapalı 1 muayene olmasına rağmen..doğum paketi yapacaklardı..yapmışlar mi??1200 TL ye ne dahil biliyor musunuz??

Evet canım yapmışlar silver golf primium paketleri var içlerinde kuaför fotoğrafçı falan var

Üzerinden zaman geçmiş ama Arkadaşlar karataş hastanesinin doğumhanesi odaları nasıl bazıları çok eski bazıları çok güzel demiş diğer sayflarda son durum nedir bilginiz var mı? Bir de ebeleri ve diğer sağlık personeli nasıl? Ayrıca aklımda arzu ve aysel hanım var hangisini önerirsiniz? Bir de arkadaşlar planlanmayan doğuma kendi dr muz mu giriyor nöbetçi dr mu? Çok soru oldu ama bilgi verirseniz çok sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…