Merhabalar, öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Ben doğum yapalı tam 2 yıl oldu..hala yıllık kontrollerim için mete beye gidiyorum..annemin de kontrollerini kendisine yaptırıyoruz..Mete bey ege ünv mezunu bir doktor, uzmanlığını da orada yapmış..benim için ege mezunu olması önemli bir kriter..her ünv nin eğitimi aynı değil çünkü..Mete bey işine çok sağdık bir doktor, 24 saat telefonu açıktır, kendisine bilgilendirmek için bile aramanız gerektiğinde cep telefonunu verir ve lütfen akşam 9 dan sonra arayın der, mesai ve doğumlar bittikten sonra yani..
Biz ailecek en çok mete beyin pozitif yanını seviyoruz, insana çok destek oluyor, hep gülüyor, hep mütevazi, insanı bir fazlasına zorlamıyor, günümüzdeki ekonomik güçlükleri biliyor, anlıyor..Ayrıca deneyimli de..en yakın arkadaşımın da doktoru aynı zamanda, benden 18 gün önce mete beyde doğumunu gerçekleştirdi..onun da hiçbir sıkıntısı olmadı, ne hastaneden ne doktor ne doğumdan ne dikişten vs vs..
Yalnız şunu belirtmek zorundayım, mete bey riske girmeyi sevmez, illa normal doğurtucam diye forseps, vakum vs kullanmaz..bunu zaten ilk muayeneye gittiğinizde hemen en başta söyler..Ama normal doğum olursa da severek ebeliğini yaparım der..mete bey için sezaryen yanlısı bir doktor diyebilirim..
Ayrıca mete bey, aliağa devlet hastanesi başhekimliğinden emeklidir..Yaklaşık 4 sene önce eşini kaybettiği için işine aşıktır, işinden başka hayatı neredeyse yoktur..mavişehirde oturur, bayramlarda bile buralardadır, bir bayram tatilinde tanıdığımın normal doğumuna girmiş doktordur..candır o can