- 24 Mayıs 2014
- 131
- 25
- 28
- Konu Sahibi filizyunus
-
gazıemır sıfada kıme gıdıyordun canım. karatasa osman beye mart annelerınden gıden warŞimdi ye kadar Gaziemir şifa ya devam ettim ama doktorumun sürekli rapor alması beni rahatsız ediyor artık o yüzden değiştirmeye karar verdim. Karataş Hastanesi osman çelik e randevu aldım giden var mı aranızda nasıl bir doktor acaba ?
Nurdan hanima gittim şimdiye kadar ama sürekli raporlu doğum yapacağım zaman da raporlu olursa diye korkuyorum o yüzden osman beye randevu aldım cumartesi gitcem bakalımgazıemır sıfada kıme gıdıyordun canım. karatasa osman beye mart annelerınden gıden war
bende aldım osman beye ctesı ıcın randewu. baska bır dr ada gorunmek ıstedım 1 kerelık .ben normalde medıfema hastanesıne gıdıyorum. eger kararımı degıstırmessem ctesıye kadar gıtmeyı dusunuyırumNurdan hanima gittim şimdiye kadar ama sürekli raporlu doğum yapacağım zaman da raporlu olursa diye korkuyorum o yüzden osman beye randevu aldım cumartesi gitcem bakalım
Evet bende netten osman bey hakkında yorumları okudum hiç kötü birsey duymadım. Inşallah memnun kalırız canım az kaldı artık doğuma doktor degistirmek istemiyorum bir daha :)ama osman beye gıden arkadaslar cok memnun oldukalrını soyluyolar
ben degısıklık olsun dıye gıdıyorum canım yoksa kendı dr umdan memnunumEvet bende netten osman bey hakkında yorumları okudum hiç kötü birsey duymadım. Inşallah memnun kalırız canım az kaldı artık doğuma doktor degistirmek istemiyorum bir daha :)
Evet bende netten osman bey hakkında yorumları okudum hiç kötü birsey duymadım. Inşallah memnun kalırız canım az kaldı artık doğuma doktor degistirmek istemiyorum bir daha :)
Evet canım cumartesi gittim bende memnun kaldım. Doğum ücreti hakkında bilgin var mı acaba normal Sezeryan fiyati ne kadarmışslm cnm ben Osman beye gidiyorum, Cınarlı resat bozoklara baslamıstım ama doktorun yogunlugundan, sonra osman beye gectim ve gayet memnunum. Ben de bi arkadasımın tavsiyesiyle gitmistim. Babacan biri, anlayacagın dilde anlatıyor. Epey de ilgileniyor.
Sevindim memnun olmana. Dogum ucreti en son sordugumda 1200 civariydi normal ve sezertyan ayniydi. Muayene ucreti 40 tan 50 ye artmis. Doguma da zam geldi mi bilmiyorum.Evet canım cumartesi gittim bende memnun kaldım. Doğum ücreti hakkında bilgin var mı acaba normal Sezeryan fiyati ne kadarmış
Fiyatı da uygunmus aslında ama bana biraz kalıyo işte tek sıkıntı orda ama ne yapalım artık doğuma az kaldı nasılsa :)Sevindim memnun olmana. Dogum ucreti en son sordugumda 1200 civariydi normal ve sezertyan ayniydi. Muayene ucreti 40 tan 50 ye artmis. Doguma da zam geldi mi bilmiyorum.
Nerdesin kiFiyatı da uygunmus aslında ama bana biraz kalıyo işte tek sıkıntı orda ama ne yapalım artık doğuma az kaldı nasılsa :)
Bu hafta tire ye taşındım izmir in bi ucu resmen Karataş çok uzak kalıyo o yuzdenNerdesin ki
canım ben de osman çeliğe gidiyorum tecrübeli iyi doktor öneririm...başka önerebileceğiniz doktor var mı bu hastanede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?