İzmir Karşıyaka tarafı doktor ve hastane tavsiyeleriniz..

figueras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
10
0
36
44
Arkadaşlar Bebek düşünmeye başladık ancak Karşıyaka tarafında iyi bir hastane ve doktorlar hakkında pek açıklayıcı bilgiye rastlamadım. Şu an gebeliği devam eden ve yakın zamanda doğum yapmış olan arkadaşlardan bu civardaki doktor, hastane ve fiyat bilgisini paylaşmalarını rica ediyorum. Özellikle başkent üniv. hastanesi ve doktorları hakkında neredeyse hiç bilgi göremedim. Destek rica ediyorum :) Birde çok karışıklık olmaması için Sadece Karşıyaka ve belki Alsancak olabilir diğer yerler çok uzak yollarda sefil olmayalım. Teşekkürler.

kimse yokmu giden arkadaşlar ?
-ben varımmmm :) 11 haftalık gebeyim ve Karşıyaka medicalpark hastanesine gidiyorum doktorumda Vedat Uluğ Bey... ben çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım şimdilik muayene ücreti sigorta varsa 70 tl ikili tarama testi ise muayene dahil 200 tl canım bilgin olsun...

Ben kordon klinik mete tarcana gidiyorum muayene 40 tl çok ilgili bi doktor gebelik takobimi yapiyor

Farkettim ki aynı konular için çok defa konu açılmış biraz fazla karışık oluyor keşke il il ayırsalarmış çok rahat olurdu.
herkes doktorunun adını verip hakkında görüş soruyor. bence önemli olan doktor senin gireceğin diyalog ve iletişimdir.
her doktor da her hastayla aynı olmaz bence. yanıtlayan herkese teşekkür ederim. Başkent Zübeyde hanım hastanesinde Güliz hanıma gitmeyi düşünüyorum ama kısmet.

ben de 28 haftalık gebeyim. gebeliğimi müjdeleyen ve hala kontrolünde olduğum ve inş bir sorun olmadan doğumumu gerçekleştirecek olan harika drum vedat bey. medical park hastanesinden ve drumdan çok çok memnunum. tavsiye ederim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…