İzmir Kent Hastanesi

yhaskoylu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
1
0
36
İzmir
Merhaba, ben 14 haftalık hamileyim ve doğum için hastane araştırıyorum Kent hastanesinde doğum yapan veya bu hastane ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum. Doğum ücretleri ve sunulan hizmetlerle ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler.

merhaba arkadaşım..ben 2009 temmuz ayında çiğli kent hastanesine doğum yaptım..ilgi alaka çok güzel...orayı tercih etmemin tek nedeni yeni doğan ünitesinin olmasıydı..çünkü ben oğlumu 35.haftada erken doğumla dünyaya getirdim..acil gittik hastaneye doktorum da konuk hekim olarak geldi..ben herşeyinden memnun kaldım..yalnız maddi durumun iyi ise veya sağlık sigortan varsa tercih et derim fiyatlar diğer hastanelere göre pahalı...benim özel sağlık sigortam vardı...biz oğlumla 10 gün yattık beraber hastanede..yeni doğan sarılığını atlatamadı uzun müddet..kontrol altında tuttular...doktorumuz cengiz öztürk çok iyi bi çocuk doktoru..hala kuzey'i ona kontrole götürüyorum..personelden doktoruna kadar memnun kaldım...umarım sende güzel bi doğumla kavuşursun meleğine...

Back